IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Самоубиство
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Самоубиство

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6061626364 84>
Автор
Порака Обратен редослед
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 19:58
TEMATA E NAVISTINA MORBIDNA NO I TOA SE SLUCUVA. OVIE DENOVI SE UBI EDNO 15 GODDISNO MOMCE.......TRAGEDIJA....UZAS...плачење
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 19:39
морбидноизнервираност
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 19:35
Originally posted by topsexy topsexy напиша:

bolna tema....drugarka mi se samoubi pred dve i pol godini.
sepak mislam deka moze sekogas da se najde resenie-trgnuvajki od nejziniot slucaj ova go zboram zatoa sto mozese sekade da ja dobie pomosta koja i bese potrebna i da go dobie razbiranjeto na site koi ja sakaat......megjutoa ne sakase.....ili ne razmisluvase....ja ostavivme doma pijana i si gi presekla venite so pomos na ogledalo koe prethodno go skrsila.....tazna rabota....ja najdoa izutrinata bez svest...ama docna.....
se uste se prasuvam zosto toa go napravi ili da preformuliram-od kade taa hrabrost da se zboguva so site ubavi raboti na svetov?тага

me potrese...me zbuni..me ostavi bez komentar....Kolku godini imase drugarka ti?тага
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 19:00
bolna tema....drugarka mi se samoubi pred dve i pol godini.
sepak mislam deka moze sekogas da se najde resenie-trgnuvajki od nejziniot slucaj ova go zboram zatoa sto mozese sekade da ja dobie pomosta koja i bese potrebna i da go dobie razbiranjeto na site koi ja sakaat......megjutoa ne sakase.....ili ne razmisluvase....ja ostavivme doma pijana i si gi presekla venite so pomos na ogledalo koe prethodno go skrsila.....tazna rabota....ja najdoa izutrinata bez svest...ama docna.....
se uste se prasuvam zosto toa go napravi ili da preformuliram-od kade taa hrabrost da se zboguva so site ubavi raboti na svetov?тага
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 14:54
Тој кој би се решил на оваков чекор има проблем со осигурачите. Бргу му прегоруваат, и тогач во недостаток на тлак, СЕ Е МОЖНО па и реализација на непромисно измисленото.
Заклучок:
лабилна личност.

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 14:21
А ШТО Е РАЗЛИКАТА: И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ ИМААТ ЗБРЧКАНА КОЖА...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 14:09
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

тие што се решиле на самоубиство,... се едноставно,... фрикови и тука нема што друго да се каже мислам има ама ме мрзи да пишувам така да друга прилика бидете ми поздравени и сакајте си го животот,... еден ви е само...
seko ne zboruvaj taka...frikovi e nesto sosema drugo...da ne mesame babi i zabi
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 13:48
тие што се решиле на самоубиство,... се едноставно,... фрикови и тука нема што друго да се каже мислам има ама ме мрзи да пишувам така да друга прилика бидете ми поздравени и сакајте си го животот,... еден ви е само...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 13:46
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

voopsto ne se slozuvam so poveketo od vas...Ne smetam deka samoubistvoto e odraz na nedostig na hrabrost ili kukavicluk..ili sto i da e...toa e edna komplexna mentalna sostojba..do koja se doaga najcesto poradi teski pretrpeni traumi..Intelegencijata nema nikakva vrska so samoubistvoto...denes najcesta pricina za suicidot e depresijata koja dostigna pandemicni razmeri...pricinite se razlicni..Ovde treba mnogu diskusija..ne mozam taka lesno da osudam nekogo deka e sebicen ili bilo sto..zar e podobro da e ziv"mrtovec"?...ova nesto slicno kao so eutanazijata..po taa vasa logika i oni se samoubijci збунетостзбунетостзбунетост
...samo ke dodadam...samoubistvoto ne e najlesniot cekor kako sto nekoi tvrdat....za toa treba da se ima muda..i toa golema  намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 13:44
Originally posted by zagor zagor напиша:

Испратена: 06.Декември.2007 во 22:17
..НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ,НЕ СУМ ДОВОЛНО ПАМЕТЕН ДА НАПРАВАМ ТАКВО НЕШТО!!!ИНАКУ,НЕ СЕ СЛОЖУВАМ СО ВАС ВО НЕКОЈ РАБОТИ,АМА ТОА Е...!!!БИДЕТЕ УСТЕ ЕДНАШ СИГУРНИ ДЕКА ,НЕ СЕКОЈ КОЈ ПОСЕГНАЛ ПО СОПСТВЕНИОТ ЖИВОТ И ГО СТОРИЛ ТОА...НЕ МОРА ДА Е ЛУД,ИАКО ТАКОВ ЗАКЛУЧОК ДОНЕСУВААТ ЗА НЕГО!ИМА ЛИЧНОСТИ ШТО НЕ СЕ МОЖНОСТ ЦЕЛ ЖИВОТ ДА РЕШАВАТ ПРОБЛЕМ ИЛИ ПАК ДА ЖИВЕАТ СО ИСТИОТ,ПОГОТОВО АКО ИМ Е НАМЕТНАТ ОД ОПШТЕСТВОТО ИЛИ ОКОЛИНАТА,А НЕМААТ МОЖНОСТ ЗА ИЗБОР...ЕДНОСТАВНО,НЕ МОЖАТ НЕПРАВДИНИ ДА ПОДНЕСАТ!
    ЗАБ: НЕ ГО ПРИФАЌАЈТЕ ОВА КАКО ЕДИНСТВЕНО РЕШЕНИЕ...ВИЕ СЕПАК МОЖЕТЕ ДА СЕ СПРАВИТЕ СО СЕ..

................ЕТЕ,ГЛЕДАТЕ  ......!!!голема%20насмевка
...koga se slozuvam so tvoite stavovi...priznavam...za ovoj comment si vo pravo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 13:30
ДУРИ НЕ СЕ ЗАРАЗИШ ОД НЕГОВИОТ ВИРУС
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 13:28
...И ЌЕ СИ ЖИВЕЕ ВЕЧНО!ТАКА?изненадување
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 13:16
АКО НЕКОЈ ДЕНЕС РЕШИЛ ДА МУ КАЖЕ ЗБОГУМ НА ЖИВОТОТ, НЕ ОБИДУВАЈ СЕ ДА ГО РАЗУБЕДИШ - УТРЕ ПАК ЌЕ СЕ РАЗБУДИ СО ИСТАТА ИДЕЈА. ЗАРЕМ ЦЕЛИОТ ЖИВОТ ДА ГО ПОТРОШИШ ВО СИЗИФОВСКА РАБОТА.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 12:00
Ako ti pobelela kosata toa znaci deka prirodno si se samoubil...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6061626364 84>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.