![]() |
|
Каладонт во приказна |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 625> |
Автор | |
burucaga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 978 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вака забава не се прави,нов лист и нова буква мора да се стави.
|
|
Човекот е посилен отколку што мисли дека е.
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Biseri nize i nas ne ignorira, ili pak so Dinot se miluva
|
|
![]() |
|
burucaga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 978 |
Директивата е таму Моира,но поканата за времето и местото уште ни фали.Бисерна Девојко каде ли се изгуби?! [<:-P]
|
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Direktno vo Veles ne vodi
![]() |
|
![]() |
|
Желба голема за дружбата наша се роди,кога,каде со кого...зар е битно,треба срцето да не води.
|
|
|
|
![]() |
|
gagadjii se zbrale i spemno cekaat, ama ne znaat koga i kade, bisernoto devojce ke kaze, ama poleka da ne izlaze
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
ama ti kanis biserno devojce kanis...ali sepak ne zbrka..zatoa preciziraj ni kade i koga
|
|
![]() |
|
ama nie ostarevme cekajki ja tvojata pokana i izliv na ljubov kon nas, no ke ti prostime i ke ti kazeme deka i nie te sakame
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
mene me chekavte ?? pa jas site ve sakam i site ve kanam...
|
![]() |
|
А, што си ти провокатор тежок Диоген еден ни заеден [:))] Со Моира цела недела се спремаме на забава кај Бесрното девојче да одиме,но тоа дури сега не кани (оправдано можи),Ќе ја биде ќе ја наредиме...
|
|
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
lazes moira lazes..kako moze da sedis spremna cela nedela koga bisernoto devojce deners ne pokani?..koj znae za kogo ti si se spremila..i kogo cekas
|
![]() |
|
lele, kakvi ste povtorno begate od temata, pa bisernoto devojce treba da ni kaze kade e zabavata, a ne diogen da ni kazuva kade se ne bil, ajde vrakajte se na tema i biserna neka objasni tocno, zosto spremna sedam cela nedela
|
|
![]() |
|
vazno e deka nie si se kontame...drugo ic ne mi e gajle
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
аша бе луѓе ако зборот не ви завршува на АШ.... жими крајчињава...
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 625> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |