![]() |
|
Што ви иде? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 86> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...na nekoi isfrustrirani licnosti da im pluknam vo lice...mislev deka nikogash nema da ja dobijam ovaa zhelba...no ete se se sluchuva... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Mi ide ...da stanam i da fatam da chistam,
ama si vikam aj ushte malku... ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Mi ide da go prespijam denov...pa i sledniot...mozebi nedelava
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
mi ide da si legnam
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
mi ide da ja gushnam nesudenata komshivka
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Ми иде да ја изгушкам мамма за муабетот!
Приметив јас нешто ептен лесно ми одеше пеглањето... ете што ти значи моралната подршка... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
...ej, mi idat gostiiii
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Mi ide...da napravam eden ekces.....
da odam i na Biba da i pomognam vo peglanjeto....definitivno poveke go mrazi od mene ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Ми иде...ми иде да ви кажам дека ве сакам
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
...да баталам и пегла и алишта...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ne mi ide nishto...prazna sum... k'o prazna ...prazna
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....da mu otidam i da mu kazam dava-tri zbora....
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Da stanam i da si napravam kafe
![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 86> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |