|
Те Сакам |
Внеси реплика | страница <1 5859606162> |
Автор | |
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me toooooooooooooooooo
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I love you I love you I love I love you that's all I want to say, and till I find a way I will say the only words I know that you'll understand - I love youuuuuu
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I Love You
By Ara John Movsesian You're kissable and cuddly; You're lovable and sweet; You thrill me every minute, And sweep me off my feet. You're charming and disarming, Desirable and true. You inspire and impress me, And that's why I love yo |
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жолти мои најомилени ви ги поклонувам и морам да ви кажам I LOVE YOU ALLLL |
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Православие мило прекрасно I love u |
|
|
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дури и да пресушат сите мориња и сите извори на вода, дури и небото да се обои зелено, дури и да се срамнат планините молејќи ме да престанам да ја сакам, нема да можам против своето срце. Таа е најслаткиот немир во мојата душа, таа е светлина во моите ноќи, таа е руменило на моите мугри. Родителке на животот, искричке на радост, врутоку на љубов, животодавна светлино МУ БЛАГОДАРАМ НА ГОСПОД ШТО ТЕ СОЗДАДЕ И ШТО ТЕ ПОСТАВИ ЗА ПОТПОРЕН СТОЛБ ВО МОЈОТ ЖИВОТ. ТЕ САКАМ Анџелина! Тоа ти го велам ретко, но постојано го мислам! |
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oooo ljubov bilo.....ljubov do site doprela....bravooooo....
|
|
tuka nekade....
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I LOVE...
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВЕ САКАМ СИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ABE OD LJUBOV NE SE BEEEEGA
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 5859606162> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |