![]() |
|
Не сакам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5859606162 105> |
Автор | |
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samobendisani luge......luge koi mislat deka svetot postoi za niv i se vrti okolu niv....Nesakam napadni,dosadni individui koi mislat deka se sto ke se kaze se odnesuva na niv......Ne sakam lazenje.....Ne sakam licemernost...Nesakam koga nekoj mislis i se pokazuva kako popameten a ne e ni na pola od toa............
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ne,sakam vaka da mi finishira denot...
Bez nesto ubavko i nezno...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...ne sakam koga nekoj fudbaler tamu e drvo...promashuva i ovie doma vikaat tolku silno shto mene pocnuvaat da me nerviraat...
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ne sakam dvajca,sakam eden...ama vreden
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Не сакам да ги снајде она што може да ги снајде кога ми е пукнат филмот. А моментално ми е пукнат и тоа ептен....така да...сигурна сум дека не сакат удре да ме видат кај директорот во канцеларија.
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Не сакам... загорени тенџериња...
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ne sakam...iscekuvanje,cekanje...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Semki i soncogled
|
|
![]() |
|
Ne sakam da prasuvam nesto povekje
pati ili da "maltertiram"so isti prasanja...
|
|
|
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Ne sakam koga moram da napravam nesto sto ne e vo moj domen........no mrazam lazgovci i licemeri
![]() |
|
![]() |
|
ultrasce871 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 36 |
не ги сакам нежните момци од градски парк
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Lazgovci....Licemeri.....
|
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
лицемерни луѓе
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Лоши луѓе.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5859606162 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |