![]() |
|
Стихови од песни што би ги посветиле... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 19> |
Автор | |
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kao da sanjam i dobro i zlo
oduvek sama zivim po svom videla sve sam lazne heroje ljude i boje umorne Ref. Da li si ti moje svetlo koje trazim da me vodi kad je tamna noc kroz ta mesta razna lica gledam prazna krijem te u uglu oka svog Vreme kad svako izdaje svakog ja svoje snove zagrlim jako tajne sa neba u oku tvom mozda i ja sam nasla dom Ref. 2x Korakom bez daha ulicama straha sama sam na strazi, najdrazi senke sto me prate nebo bez svedoka vidim strah na licu proroka Ref. 2x Da li ti si taj, da li ti si taj koga trazim ja da li ti si taj, koga trazim ja Ref. |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Ana StanicVidim te kadVidim te kad zatvorim oci vidim te kad podjem na spavanje sanjam u mraku po svetlu da hodamo na jastuku sto plovi iznad oblaka Treba mi neko sa tvojim licem treba mi neko,ko zna da oseca da grli me neko,sa hiljadu dodira ja pricam ti sve,da li cujes me I mada niko ne zna ko i niko ne zna gde ja u sebi krijem te Ja ne umem da mastam ja ne zelim da sanjam ako deo sna,nismo ti i ja Ja ne mogu da spavam ja ne zelim da sanjam ako deo sna,nismo ti i ja Treba mi nekog sa tvojim licem treba mi neko,ko zna da oseca vreme za neznost,koja nedostaje da te sanjam to je sve,sto mi ostaje I mada niko ne zna ko i niko ne zna gde ja u sebi krijem te Ja ne umem da mastm ja ne zelim da sanjam ako deo sna,nismo ti i ja Ja ne mogu da spavam ja ne zelim da sanjam ako deo sna,nismo ti i ja Oci zatvorim ti,ti mi donosis mir ja od zelja te pravim dan sto pocinje zna,da te nema,ja ne bih se ni budila Ja ne umem da mastam ja ne zelim da sanjam ako deo sna,nismo ti i ja Ja ne mogu da spavam ja ne zelim da sanjam ako deo sna,nismo ti i ja oci zatvorim ti,ti mi donosis mir ja od zelja te pravim dan sto pocinje zna,da te nema,ja ne bih se ni budila |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Ja vise nikada necu da spavam
jer kada spavam ja gluposti sanjam krvna slika mi je losija i zato, zivela insomnia U gradu provodim noci i dane moj mesec ima dve tamne strane ova je zemlja, zemlja zombija i zato, zivela insomnia I lice je sveze i stari se teze sedam noci kad se poveze Hajde, zovi me nocas u tri insomnia ja vise ne spavam ni iz hobija Zovi me nocas u pet insomnia insomnia i ti i ja Hajde, dodji, taji... hajde, dodji, taji, nece taja da zataji bice tebi posle taje, bice buji - paji Kad te ja umorim, kad te ja preznojim i zato dodji da ti ja svasta radim radim sto ti prija i bice - laku noc, insomnija ![]() Ja vise ne pijem nista da zaspim jer i kad zaspim, ja budna sam sasvim i osecam se jos umornija i zato, zivela insomnia I lice je sveze i stari se teze sedam noci kad se poveze Hajde, zovi me nocas u tri insomnia ja vise ne spavam ni iz hobija Zovi me nocas u pet insomnia insomnia i ti i ja Da li i tebi pada glava da li ti se spava da l' i tebi posle onog osjecaj je strava Kad u polju zamirise hajducica trava Buji-paji, buji-paji, o-oo buji-paji, buji-paji, o-oo buji-paji, buji-paji, o-oo Hajde, zovi me nocas u tri insomnia ja vise ne spavam ni iz hobija Zovi me nocas u pet insomnia insomnia i ti i ja Zovi me...insomnia pozovi me iz hobija zovi me nocas u pet insomnia i ti i ja Изменето од La Ninja - 09.Јануари.2010 во 22:59 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
do devojkata koja vcera mi ja uvrte pesnava vo glava...
![]() Pada noc puna strepnje, nema te tu kraj mene, a tre*am te kao pjesnik svoju bol Na srcu mi studen zime, na usnama tvoje ime, i samo cekam dan da dodjes mi Ref. A kad mi dodjes ti i osmijeh vratis mi sva patnja i bol zivota mog ce proc' u nocima bez sna ja tebe dozivam da dodjes mi ti i kao svi pocnemo mi mirno zivjeti Moj dan nema kraja, a nocu tebe sanjam, i samo cekam dan da dodjes mi |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
И само чекам од негде да се појавиш,дека сум тука може некој ќе ти дојави....♥ ♥ ♥ |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Dolazim da se poklonim
Ispred lica tvog i tvoje kriposti Vracam se da te zamolim Da blagoslovis mi pute za kraj Jer pobjede i porazi Bez tebe na isto svode se A konac ove nase jubavi Prvi sam odmotao ja I tko sam,tko sam ja da ti sudim? Iz zlatnih snova te budim? Tko sam ja,tko sam ja da ti sudim? Jer ljubav je moja Kamenje,breme i znameneje Koje uvijek si sa mnom dijelila ti, A dobila najmanje Ljubav je moja Kamenje,breme i znamenje Koje uvijek primis ti Kada napuste me svi Sto jos jucer su se na me zakleli Uuuu tko sam ja da ti sudim? Uuuu iz zlatnih snova te budim? Uuuu Jer pobjede i porazi Bez tebe na isto svode se A konac ove nase jubavi Prvi sam odmotao ja I tko sam,tko sam ja da ti sudim? Iz zlatnih snova te budim? Tko sam ja,tko sam ja da ti sudim? Jer ljubav je moja Kamenje,breme i znameneje Koje uvijek si sa mnom dijelila ti, A dobila najmanje Ljubav je moja Kamenje,breme i znamenje Koje uvijek primis ti Kada napuste me svi Sto jos jucer su se na me zakleli Uuuu tko sam ja da ti sudim? Uuuu iz zlatnih snova te budim? Uuuu tko sam ja da ti sudim? |
|
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Song: The Reason
I'm not a perfect person As many things I wish I didn't do But I continue learning I never meant to do those things to you And so I have to say before I go That I just want you to know I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new and the reason is you I'm sorry that I hurt you It's something I must live with everyday And all the pain I put you through I wish that I could take it all away And be the one who catches all your tears That’s why I need you to hear I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new And the reason is you [x4] I'm not a perfect person I never meant to do those things to you And so I have to say before I go That I just want you to know I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new And the reason is you I've found a reason to show A side of me you didn't know A reason for all that I do And the reason is you |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Give me something to believe in |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Davne vatre sad ne gore
Placi srce sve do zore Nocas sve mi pjesma znaci Ej sviraci ej sviraci ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
e ovie stihovi gi posvetuvam na edna mnogu interesna licnost
![]() Gibonni Libar U libar svojih dugova upisi mene jer odavno te kupujem s onim sto si htjela cut' Ref. Od straha da ne potone tvoja ljubav za mene i kao pcela u zlici caja dok drzi dah ja nemam razloga za strah Dajem ti verse i note sve moje sarene perle na dar jos te mogu pjesmom kupiti lukavo i slatkorjecivo jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav I sve cu ti obecati bas sve sto hoces moju kozu,moju kost i lice koje pozelis Изменето од riki1899 - 03.Јануари.2010 во 12:51 |
|
|
|
![]() |
|
CECA-VEC VIDJENO Ti bi da me nocas opet rasplaces pred svetom recima da seces moje vene k'o ziletom Da me od vesele pretvoris u tuznu da me od najlepse pretvoris u ruznu o, sve je to s tobom vec vidjeno Ref. Mozes da me milujes mozes da me silujes mozes da me ubijes svejedno je Nema vise milosti moju ruku vodi Bog nocas zrtva drzi mac dzelata svog Sta ces da mi radis sto vec radio mi nisi dvoboje bez casti samo nastavio ti si Ti bi od normalne napravio ludu i da me sigurnu ostavis u cudu o, sve je to s tobom vec vidjeno |
|
|
|
![]() |
|
Then without a word he handed me this letter
Read I hope this finds the way into your heart, it said I love you, please say You love me too, these three words They could change our lives forever And I promise you that we will always be together Till the end of time Well maybe i, I need a little love yeah And maybe i, I need a little care And maybe i, maybe you, maybe you, maybe you Oh you need somebody just to hold you If you do, just reach out and I'll be there |
|
![]() |
|
![]() |
|
Никогаш доста од тебе, живот цел за тебе
Не никогаш не е доволно, а сега ми тежи премногу, Никогаш доста, од мене љубовта е твоја, Оди ти биди среќна, имај се' што јас нема никогаш да го имам Градина со цвеќе, среќно мало дете со очи ко твоите очи Градина со рози насмевки и солзи, се', се' што сакав јас да имам со тебе ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Na edna moja bivsa dolgogodisna ljubov....i konecno zavrsena...
![]() Minut ljubaviKasnila je na mom satu Nova godinaneka bar je minut duze stara trajala onda si me pogledao drugim ocima ja shvatila sam sve je proslo, prosla sam i ja Desilo se cudo nije da mi sutradan mesto tebe, zima mi je rekla dobar dan od tad duzim putem idem ja do istine i slavim samo one nase stare godine Ref. Minut ljubavi jos sam trazila od tebe sam taj minut dobila minut ljubavi da me prevari da ce svaki san u ponoc da se ostvari Minut ljubavi jos sam trazila od tebe sam taj minut dobila minut da me tvoj pogled pokosi da mi kazes da se staro vise ne nosi I dalje je u kaminu vatra gorela da ugreje srce onog kog sam volela jedino se na mom licu suza ledila u dugoj hladnoj beloj noci sto je sledila |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |