IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Исхрана и кулинарство
  Активни теми Активни теми RSS - Знаете ли да готвите!?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Знаете ли да готвите!?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 32>
Автор
Порака Обратен редослед
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2009 во 09:47
znam znam
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2009 во 18:03
i da i ne
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2009 во 17:35
znam da go gotvam samo ona sto go jadam
Кон врв
IdiBegaj Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Март.2009
Поени: 418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IdiBegaj Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2009 во 16:10
za site po edno аплауз среќа

aaaaaaa koja od vas znae ova da go gotvi голема%20насмевка 
Zivi bili pa videli,.......
Кон врв
ankii Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Март.2009
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ankii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2009 во 14:45
иако иам 13 години..мајка ми на мали нозе ме учи да готвам...и ми се свиѓа тоа,на пр. знам да напраам пржени компири,разни тестенини, мексиканска хран(ама она ми го праи месото)...палента,јајца
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 10:01
da
Кон врв
rashela Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2007
Поени: 2138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rashela Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 08:02
znam znamголема%20насмевка
OPUSHTI SE I UZIVAJ
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 07:58
od turi staj ednas mi ispadna preubava torta jas ja narekov medeno srce голема%20насмевка poso turiv sostav bas ko za medeno srce (visna i cokolado) i bese preprepreubavo neso голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
sunshine_baby Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 20.Јануари.2009
Поени: 256
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sunshine_baby Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 01:58
Јака страна ми е,морам да си признаам!За месење махер сум!Мајка ми ме научи и со свои 27 години баба со стаж не може да ме стигне.Лиснати кифли ми се специјалност,а и питите добри ги праам.Ова дека ме имаат фалено,не од моја уста,па да е фали ме усто да не те расчепам!Што ти е добра пракса! А за торти да не правиме муабет,дури и сама си измислувам,што има по дома тури,прај,излегуваат страшни работи што на крај ни сама не знам што кога,како ставив.За среќа еве живи сме уште,не сум ставила некој отров хехехехе....
Кон врв
maki_seker4e Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2008
Поени: 131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maki_seker4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2009 во 01:23
jas ne sum mn golema ama znam da gotvam..mn moi drugarki mi se cudat..moj specijalitet e grav.bidejki sum vegetarijanka go pravam so edni suseni piperki od vero i na kraj ispagja ko da ima rebra ili takvo nekakvo meso.prsti da izedes
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2008 во 05:59
Originally posted by smizla smizla напиша:

КОЕ ЈАДЕЊЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА КАЖЕТЕ И ЌЕ ДОБИЕТЕ РЕЦЕПТ (НАШЕ МАКЕДОНСКО)...

jagula na Ohridski nachin u tavaзбунетост
Кон врв
SiReNaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Switzerland
Поени: 257
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 20:05
i jas znam po neshto
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 19:36
Znam da gotvam, Znam da pravam palacinki, koftinja, testenini, i da przam znam se isto i slatki znam da pravam
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
monitor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 19.Декември.2008
Поени: 97
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај monitor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2008 во 15:58
ДА
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.