|
Знаете ли да готвите!? |
Внеси реплика | страница <1 45678 32> |
Автор | |
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam znam
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i da i ne
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam da go gotvam samo ona sto go jadam
|
|
IdiBegaj
Сениор Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za site po edno
aaaaaaa koja od vas znae ova da go gotvi
|
|
Zivi bili pa videli,.......
|
|
ankii
Група Регистриран: 25.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
иако иам 13 години..мајка ми на мали нозе ме учи да готвам...и ми се свиѓа тоа,на пр. знам да напраам пржени компири,разни тестенини, мексиканска хран(ама она ми го праи месото)...палента,јајца
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da
|
|
rashela
Сениор Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam znam
|
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od turi staj ednas mi ispadna preubava torta jas ja narekov medeno srce poso turiv sostav bas ko za medeno srce (visna i cokolado) i bese preprepreubavo neso
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
sunshine_baby
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јака страна ми е,морам да си признаам!За месење махер сум!Мајка ми ме научи и со свои 27 години баба со стаж не може да ме стигне.Лиснати кифли ми се специјалност,а и питите добри ги праам.Ова дека ме имаат фалено,не од моја уста,па да е фали ме усто да не те расчепам!Што ти е добра пракса! А за торти да не правиме муабет,дури и сама си измислувам,што има по дома тури,прај,излегуваат страшни работи што на крај ни сама не знам што кога,како ставив.За среќа еве живи сме уште,не сум ставила некој отров хехехехе....
|
|
maki_seker4e
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne sum mn golema ama znam da gotvam..mn moi drugarki mi se cudat..moj specijalitet e grav.bidejki sum vegetarijanka go pravam so edni suseni piperki od vero i na kraj ispagja ko da ima rebra ili takvo nekakvo meso.prsti da izedes
|
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jagula na Ohridski nachin u tava
|
|
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas znam po neshto
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam da gotvam, Znam da pravam palacinki, koftinja, testenini, i da przam znam se isto i slatki znam da pravam
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
monitor
Сениор Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 97 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |