IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Парфем кој ве ‘убива‘!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Парфем кој ве ‘убива‘!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678>
Автор
Порака Обратен редослед
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2007 во 12:38
Сите тешки парфеми...глава боли од нив...
ама дефинитивно води RUSH на GUCCI... како можеле да направат такво нешто? А 90% од жените го користат... mamma mia...
од машките парфеми? Па погоре беше кажано се...
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
barmomk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2007
Поени: 111
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај barmomk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 19:48
Definitivno ako moze da se glasa za najlos parfem na site vreminja mislam deka najglem 'pobednik' ke bide BRUT. Nesto najodvratno sto postoi bez konk*rencija....
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2007 во 23:40
БРУТ-машки
 Poison од Dior
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2007 во 23:34
Опиум и Hypnotic Poison од Dior
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2007 во 23:13
Jas znam deka.... POISON...ubiva..

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2007 во 01:55
mene me ubiva miris na rasipani jajca no toa ne kje da e parfem
a parfemite ne me ubivaatголема%20насмевка

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
nirvana Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2007
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nirvana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2007 во 01:44
Organza намигнување
Кон врв
sofia Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Октомври.2007
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sofia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2007 во 22:33
Мене ме убива ефтина колонска вода Brut-машки,GUCCI rash црвен првиот),и лута машка пот болен
Кон врв
sofia Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Октомври.2007
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sofia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2007 во 22:27
Originally posted by ACELERA ACELERA напиша:

Кој парфем не можете да го смислите
Мене ми се лоши кога ќе го помирисам Hypnotic Poison од Dior...
A и фамозниот Jungle ми е инспирација за болен
Од машките парфеми алергична сум на Брут и на онаа колонската Pino Silvestre...болна легнувам болен
кубење%20коса
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 10:55
Sensi od Armani, cveten parfem e, no mene "me ubiva" bademot koj go sodrzi pomesan so jasminot..losa kombinacija  ili mene me "ubiva"

атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
Анжелика Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Мај.2006
Поени: 147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анжелика Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2007 во 01:23
бенетон хотголема%20насмевка
..........
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2007 во 20:40
Auffffff i parfem so mi gi pe4e o4ite aaaaaaaaauuuuuuuuuuuu
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2007 во 01:31
Минотаур -  машки парфем
кај капне трева не никнува

Кон врв
Miyoko Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 24
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Miyoko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2007 во 23:45
Парфем што ми е најодвратен ... хммм .. не знам, немам осетено нешто толку лошо ....

Изменето од Miyoko - 29.Септември.2007 во 23:51
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,145 секунди.