IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - НАЈ ЈАК КОНЦЕРТ.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

НАЈ ЈАК КОНЦЕРТ.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678>
Автор
Порака Обратен редослед
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 18:53
Originally posted by Carnation Carnation напиша:

Originally posted by KaLiNa KaLiNa напиша:

sakam na koncert na rhcp..............ne e fer..............

voglavno praet losi koncerti,nemoj da ocajuvasWink
na dvd imam 4 nivni koncerti i ne da ne se losi.....TongueTongueTongue
plus ja kolku gi obozavam,nema nisto da mi bide bitno....i da e nalos,ja ke kazam deka e najdobar.......
jebiga kolega LOLWink

aaaaaaa koleske,ke morat da te baram jas za koncertiteTonguemislam uste si stojam na to deka ne mi se svigjet na koncerti,ali sepak muzikata im e zakon,pa vredit da se vidit seTongue
fala kolega Big%20smile
me utesi kolku-tolkuWinkSmile
kuliraj
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 18:50

plus ja kolku gi obozavam,nema nisto da mi bide bitno....i da e nalos,ja ke kazam deka e najdobar.......
jebiga kolega LOLWink

aaaaaaa koleske,ke morat da te baram jas za koncertiteTonguemislam uste si stojam na to deka ne mi se svigjet na koncerti,ali sepak muzikata im e zakon,pa vredit da se vidit seTongue
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 18:46

jebiga kolega LOLWink
kuliraj
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 18:43

Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 18:39
kuliraj
Кон врв
rebel kid Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2006
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rebel kid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 18:34
dean dirg,fxpxox:)dean dirg se faci od germanija koj svirat nekoj rnr:)ama najbolje rnr.iskreno,zabavno:)bea u sk na 19 nov:D i napraia lom!!!!!!fxpxox se bend od sk-svirat nekoj anarcho sXe hc punk  od 80tite:D brzo!!!!!:)))i oddamna gi neam gleano pa dobro doe svircevo:Dthe now denial-thip,pa  unison-bill skins fifth  pa elodea,bill skins fifth,ama bez enthreat:)  zegota-demoncratz,bill skins fifth,bombenalarm,demoncratz,thip,i object,fxpxox,sidewalk:)ictus.alle der kosmonauten i lelek.aj dosta se!!:D
Кон врв
sexyemma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2006
Локација: United States
Поени: 1466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2006 во 21:33
iron maiden, judas priest(ne sum sigurna sali tocno go napisav), red hot chily pepers, black eyed peas, i uste premnogu dr. jaki koncerti
Don't drink and drive, just walk and fly
Кон врв
BeStSeLeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 317
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BeStSeLeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2006 во 10:57
Originally posted by bella bella напиша:

sting vo nesebar na 12 juni 2006
depeshe mode vo sofija na 21juni 2006

DJ Tiesto vo skopje 2005 godina
Кон врв
bella Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bella Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2006 во 00:27
sting vo nesebar na 12 juni 2006
depeshe mode vo sofija na 21juni 2006

Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2006 во 13:14
Ne sum bila na mnogu koncerti, sve u sesija se pogoduvaat, ok mi bese na deep purple u Belgrad, a na Maiden sto ne bev, ke se ubijam...
Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2006 во 08:54
најЈАКОкаллив Фејтлес на отворено на саем во една најЈАКОврнежлива ноќClown
Motivation is game in my hands
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2006 во 08:40
Леб и Сол - 1992 Саем
Beastie Boys - 1995 Будимпешта
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Grim Reaper Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2006
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Grim Reaper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2006 во 01:10

Imalo dosta dobri koncerti. Ne samo vo Makedonija tuku i na balkan, barem kaj sto ni e poblisku. Apokaluptika bese eden od najpunite vo Makedonija. Mislam deka sekoj sto barem slusnal za niv bese tamu.

Кон врв
*psycho* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Јуни.2006
Поени: 71
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *psycho* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2006 во 19:53
Originally posted by joki joki напиша:

на малку концерти сум ојдена...али апокалиптика беа...закон...лудница...ептен беше топ...

имаш право за апокалиптика стварно бра лудница. за мене тоа беше првиот концерт од кој ме болеше вратот али верувај ВЕДЕШЕ!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.