|
Вонредни Избори во Македонија...ВЕДНАШ... |
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Автор | |
AK47
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2007 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 286 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve uste eden dokaz, kako vi e isperen umot, ne veruvate deka vrabotuvanjata odat preku partiska linija, Sindrom Srbija, sit se krivi samo vie ste OK
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kazi mi na koj proekti rabotis?
|
|
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MADE OD BUF ZAOSTNATI RABOTI SE OVA. |
|
AK47
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2007 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 286 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ponatamu , vo Albanija za ovaa godina imalo recisi 2 miliona turisti, vo Albanija ke se gradi nuklearna centrala, vo Albanija ke se gradi Termocentrala, vo Albanija veke se raboti na najgolemiot proekt vo Balkanot vo sferata na patistata
So termocentralata se predviduva da bidat vraboteni megju 15=20 iljadi lugje, i kolku samo investicii drugi imalo, sega ke se obidam da dojdam do brojkite
|
|
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA KOJ E KRIV ZA BUDEZOTOT BE TELETABIS EDEN, STAV MU E DA INVESTIRAAT BE, DRZAVAVA NE SE SIGURNA ZARADI VAS KOSMONAUTI BE, PRED NEKOJ DEN ME PRASUVAA DALI RABOTI MAVROVO USTE, IM KAZALE DEKA NE RABOTI I DEKA NE E SIGURNO OD VAS, OD STRANSTVO BEA LUJGETO BE, ABE SO ZBORIS TI BE... ODI ALBANIJA KREVAJ BUNTOJ I PRAVA BARAJ TAMU PUKAJ I KE VIDES KOLKU KE VLOZAT OD STRANA TAMU.... NAPRAJ PROEKTI BE, VLECI LUJGE NAMESTO DA SERES PO FORUMI, ILI MOZES I DVETE, KAKO STO MOZAM I JAS. |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OD KOJA, ova mene me prasuvas???
|
|
AK47
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve gi faktite ДРЖАВНИ ВРАБОТУВАЊА НА ПАРТИСКИ НАЧИН
А имате ли пусулче од партијата? |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJDE PRODOLZI PONATAMU
Изменето од moira - 20.Ноември.2007 во 23:32 |
|
AK47
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ete ti vikam , nema nikakvi citati , ima samo dokazi ,
Vo makedonija investicii za ovaa godina 150 sramni milion evra , vo Srbija 4,1 miliarda , Budzetot na Albanija za 2008 e 4 miliarda evra, na Makedonija 2 miliarda , sakas uste ?
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A be koj se nalutil na Hrvatite, aloooooooo, ti kazav citaj pravilno, ne razbiraj se bukvalno, a sto se odnesuva do Bilic, koj gubi ima pravo da se luti i te molam ne go citiraj doticniot JEVTIC, ili ne razbiras sto sakam da ti kazam koga go imenuvam so JEFTIC???? |
|
AK47
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za toa deka stvarate neprijateli na site strani , nema somnenie, se nalutivte na hrvatite samo za edna izjava na eden hrvat, sto nisto ne i pravi loso na vasiot narod, vprocem toa se del od prepokuvanjata sto se pravat vo sekoj sportski natprevar niz svetot, ali rekov Gruevski toa saka da napravi od vas , neprijateli so celiot svet , i na kraj Sindromot Srbija-Milloshevic , Martketing Drzava,
Samo 150 milioni izvesticija za edna godina, katastrofalno , na dnoto vo evropa , vo Srbija imalo 4,1 miliarda dollari, za Hrvatska da ne zboruvame, budzetot na Albanija za ova godina e 4 miliardi dollari , a na Makedonija 2 milardi , ali ne mozete vie da gledate kako samo se unazaduvame ,
Napred Grujo , Sindrom Srbija
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne go imame nie srpskiot i albanskiot gen pa da placeme po beliot svet i vo site da gledame neprijateli, tuka vo zabluda si Sto se odnesuva do emisijata na Jevtic, toj se vadi od kontekst, sece i montira izjavi, toa e opsto poznato, a za marketingskata kampanja na vladata, sum se izjasnila, citaj gi moite postovi, mi se losi od niv. Pozdrav i ne se raduvaj na emisiite, novinarite i izjavite koi i tebe ne ti odat vo prilog. I ne razbiraj se bukvalno. POZDRAV i nauci da citas megu redovi |
|
AK47
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ahahaha znaci veke deluva marketingot , ete i za moira site se krivi samo vie ne ste krivi , jas ne go slusam nego , tamu bese Xhevat Ademi, bese Iso Rusi, bese potpretsedatelot na sobranite od NSDP , i on prizna deka rabotite ne se ok , a ke vidis sega so sporot so imeto kako ke zavrsi.
Moira moze da mi odgovoris na toa sto rece Ervan Fuere , deka treba da go namali marketingot sto go pravi Gruevski . Ili mozebi i Fuere e nikoj i nisto , zaedno so Nuland ? aj ubedi me deka navistina site se krivi samo vie ste vo pravo :))))))))))))))))))))
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zarem Vasa Jeftic i negovata emisija ja davaat nasokata kon koja stremi Makedonija i realno gi otslikuva nastanite i politickite slucuvanja E sto nema da slusneme, osobeno me cudi da i eden alibabanec go velica ovoj huskac, koj patem odrabotuvajki za izvesni sluzbi, odrabotuva protiv sopstvenata drzava i narod. |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |