|
Дали сите станавме сељаци? |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | |
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене повеке ми изгкеда на голема пештера во Неандертал!! ама секој има побашка видици за иднината,... ни до село не сме еволуирани!!
|
|
MX-8441
Сениор Регистриран: 10.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зар не ни е државава едно големо село?
|
|
,,NEMA MIR DODEKA TERORISTITE SE SHEETAAT SLOBODNO,,
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
turbo folkot pali vo kafeana na nekoja ergenska zabava.
99% od mazite i zenite odat vo kafeana a ne vo diskoteka za takvi povodi, ma kolku i da ne sakaat takva muzika, da vidite samo kako site pesni od ceca i seka gi znaat |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pocekaj koga ke pravis ergenska pa ke te vidam |
|
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па сличностите се привлекуваат !!!
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nasekade se okolu nas, ne opkolija
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Op, op, op, sitnije cile, cile sitnije.
Ubiliii ste pogresnog covekaaaa |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam dali site,..ama ,bajagi gi ima,...osobeno vo skopje,...kaj shto ne bi trebalo da gi ima,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e nomce , postuvaat americki folk , a balkanskiot koj go ebe
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
naum 1518118
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прво модерен провинцијалецу не е теорија туку мислење... од проста причина шо теорија за сељак не постои.. тоа е променлива ( на нашиве простори-за жал) костанта!!!
Второ не ме имаш сватено... дека докажувањето на спротивното те прави сељак!!
Трето ние олдтајмериве се опуштавме со ганџа, алкохол девојка...Јас не излегувам на место за да се опуштам со музиката!!!
Четврто, сакам да кажам дека и рокенролот на почетокот бил типичен пандан на америчкиот фолк!!! ко шо турбото е седен вид на класичниот фолк... не знам шо толку фама ако не ви се бендисвит не ојте....
Петто дали не е помалку шунд 60 % од рокот!!!
Шесто : од кога луѓето се сељаци според музиката шо ја слушаат... Па самото то на нас Балканците шо постојме е прерогатив дека сме сељаци!! ко ке некој од овде ми изводит Џони Деп ми се гадит!! Демек „искачал„ у незнам Кастро, Маракана и пар други јазбини----да се дружиме со овега не е сељак...
А ако сака да се напие 2 ракии со зељка салата на Цеца и да си остани верен на традицијата по дифолт сељачка е со него не се дружиме...
Епа до сите мејнстримери , клабери , рокери и метросексуалци со урбан призвук....колку книги имате прочитано...дали имате упште завршено некое повисочко образование.... какви општи познавања имате... па и во музиката какви познавања имате??? Колку сте прошетале од оваа сељачка Македонија??? Колку јазици зборувате... колку приајтели имате од други бои, вери , националности... е овие параметри се репер за сељак.... Анализирај те сами и ке најдете колку сте сељаци...Зш сељачко е некого да го класифицираш ко сељак поради музиката некого!!!
Размислите!!!
ПС . не слушам турбофолк ни го поддржувам .. ама ко концепт ова ме нервираше!!!
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nie super sme,... tek da vidite Srbite na sto licat.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали поради мислење на еден човек ние сите треба да кажеме дека сме турбофолкери? Се разбира дека не, тоа е едноставно негов став. Можеби дечкото во душа бил турбофолкер па сега бара начин да се извади што цел живот глумел дека е нешто друго, ај остај тоа па ние демек треба да ја прифатиме неговата ретардирана теорија дека сите сељаци...пуф како да не.
Јас воопшто не можам да се опуштам на утрбофолк, сум се обидел неколку пати навистина ама ете нити срцето нити душата ме влечат натаму едноставно не можам. Токму поради ова не ја прифаќам оваа ретардирана теорија, знам дека тука има еден куп луѓе што мислат како мене. |
|
|
|
macas
Сениор Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 730 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sejlaci sme bile i takvi ke ostanime
|
|
zivej denes zosto vcera nema da se vrati,a utre moze i da ne dojdi
|
|
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |