![]() |
|
Песна што најмногу ја мразите... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 9> |
Автор | ||
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
у очи ме гледаш опако а то ми прија
гледаш ме а недаш то је провокација кажеш шта би хтела који дио мога тјела кад си тако смјела што си поцрвјенела... мило таа ли???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
|
една турбо....беше некако...то је провокација и момакот пее како шер
![]() |
||
Peni Saktivniot ![]() |
||
![]() |
||
misterious ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
|
Expresno и сите осѕанати турбо фолк
![]() |
||
![]() |
||
wila ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
|
NA BADNJE VECE-UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
ОПА ЦУПА срцево ми ЛУПА
морам да се смирам зашто може да ме СЛУПА некоја идеја тебе веѓи да ти ЧУПА знаеш не сум тупав а ти не си толку ГЛУПА.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Луѓе даскал е прича за себе..пародии е тој чоек!!!! да не речам бул шит у боја!!! ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
|
PESNA STO NAJMNOGU JA MRAZAM E OD DASKAL SO TAA SO SE PREVRTUVA PO SPOTOT...A DASKAL SE PRAI TOM PO
![]() |
||
Peni Saktivniot ![]() |
||
![]() |
||
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
|
Милко
![]() Него ја се од роберт билбилов мраза и се што е кич итн |
||
![]() |
||
![]() |
||
wila ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
Само за hektor
![]() http://www.youtube.com/watch?v=hLkx9T8gs-c ![]() Изменето од ACELERA - 19.Септември.2007 во 20:55 |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
od BOLVARIJA
![]() upss Bulgarija ![]() |
||
![]() |
||
|
od kaj e ova lepota?
![]() |
||
![]() |
||
|
Имаше и еден друг Бугарски пациент се вика Валдес, нешто мафијашки фил фура..Во нејговиот најголем хит, пеел --И ловец сам и рибар сам, на закона мамата ебал сам....
Колку што знам го казниле со 15 ооо Евра...и морал да го препева рефренот...Легенди се овие комшииве... ![]() Глејте го ОВА http://www.youtube.com/watch?v=HuHmZR6Jlb0 САМО ЗА ВЕСЕЛО ДРУШТВОООО...Милко Калајџиев |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |