![]() |
|
ШТО БИ ГО ПРАШАЛЕ БОГ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 9> |
Автор | |
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imam do vas Gogo use edno pitanjce..abe Gogic..so si ti?..ja musko..ali zenka...ali sve mislam deka si transsexualec..pogodiv li?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
jas bi go prasal dali imat vreme da si poprajme muabet pa da mi razjasnit mnogu nejasni raboti
![]() ama poso nikogas nemat da dojdit do takvo nesto izleda ke morat da sednam i da si citam knigi,da si roskam po internet poso poinaku nisto ne pram... |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
зошто си фикција?!
|
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Боже, никој не е совршен, ама кажи ни како да му помогнеме на диоген?
Ти си го направил совршен човек, но тој си одбра да служи за потсмев поради своите грешни страсти. ![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ZA DA GO PRASAME LESNO ... ZA DA NI ODGOVORI LESNO ... AMA NIE KAKO KE GO RAZBEREME ??? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
да се вратам на тема...... што би го прашала..... хмм.....
![]() па би го прашала како можеме да им помогнеме на сите оние кои страдаат,...... на гладните и на жедните,...... ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
темата е што би го прашале Бог,...... диоген си кажа што би го прашал,...... и јас го почитувам Бог,.... но право на диоген е да си каже и да си напише што мисли,..... и полека малце со навредиве......
![]() поздрав.............. ![]() Изменето од Biserna_Devojka - 30.Јануари.2008 во 22:21 |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
bi go prasala zasto gi mrazi lugjeto
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
zasto ne veruvam vo nego?
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
...ako me slusa,strasno bi sakal da mi odgovori dali imal ili bi sakal da dozivee homosexualno iskustvo?...ili dali e tacno ona sto go tvrdi Jakos Evenat deka GOD IS GAY ?
|
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
(уште кога ја отворив темата се мислев да го напишам ова прашање)
зошто ги створил луѓето онакви какви што се? Изменето од connected - 30.Јануари.2008 во 20:47 |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Тогаш испаѓа дека цела оваа тема е за бадијала и-бадијалџии. Што би Го прашале Бог-кога ќе се соочам со Него еден ден, се ќе ми биде одговорено. |
|
|
|
![]() |
|
Тогаш испаѓа дека цела оваа тема е за бадијала и-бадијалџии.
Што би Го прашале Бог-кога ќе се соочам со Него еден ден, се ќе ми биде одговорено. А дотогаш, некои ќе си играат Форумски Богови. Изменето од maria_magdalena - 30.Јануари.2008 во 09:18 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |