|
КАКО ГО ЗАМИСЛУВАМЕ БОГ ВО ЛИК И ФОРМА |
Внеси реплика | страница <1 45678 12> |
Автор | ||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zamisluval ... ama Bog nema oblik ... neogranichen e ... vo se ... !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Creation of Adam-Michelangelo vaka nesto "zamisluval" Mikelandzelo |
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Едно е како Коељо и Ден Браун си маштаат за Бог и неговата природа, а сосем друго е што Бог објавува за себе во Светите Книги. Романот на Коељо секако не е света книга така да мене тој факт ми значи исто колку и факт изваден од Микијев Забавник. Никој не го видел ликот на Бог.
|
||
misterious
Нов член Регистриран: 24.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да во право си. Библијата има сосема спротиставени ставови меѓутоа ова е нешто ново и нечуено што го прави многу интересно. Јас искрено не знам дали верувам, ама не велам ни дека не верувам |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neeee,....
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
даааа ...
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...i semoken
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Господ е насекаде подеднакво ... во исто време... за нас несватливо ... ама ако нешто сакаме да замислиме како би било кога би било ... Господ кога би ја гледал земјата ќе види кинези... индијци .... нас нема да не забележи ... Но тука е големината на Господ Бог ... сезнаеен е ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brza, ne sme stvoreni da go gledame, tuku da veruvame vo nego
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja stalno mu vrtam, ama sve zauzeto
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bash tochno,.,...a,se znae i ,..zoshto,...
tuku,...ete objasnuvanje za onie shto neobjasnivo unrele,...sigurno vi go videle,...gospod,...pa ,moral da umre,...kutriot,.. |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma neka dojde, imam eden kup nereseni problemi...
|
||
wila
Сениор Регистриран: 19.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OD POMISLATA DEKA MOZE SEKOJ MOMENT DA GO VIDAM SE EZAMMMMMMMMM,NEZNAM ZOSTO MOZEBI SE PLASAM?!
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |