![]() |
|
Коментари и забелешки за игрите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 19> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ve molam,kaj igrata Medicina,pisuvajte samo poimi od medicininata,medikamenti,aparati koi se koristat vo medicina..a ne organi od coveckoto telo,od pricina sto takva tema vekje postoi
Pozz |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
GOLD ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2695 |
pa ajde ke probame ako ne ke ja izbrisisme sepak e igra
|
|
Нека ѕвездите го покријат твоето небо, нека месечината заспие во твојата насмевка, нека љубовта го насели твоето срце, а јас твоите соништа.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
во право е Вал некако не ти штима таа азбука....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ve molam vo idnina pred da resite da otvarate nekoja igra ,razmislete,
ne e celta da se dobie vo kvantitet,ima milioni azbuki...ne e poentata da se natrupuvaat sekakvi igri,sepak treba igrata da ima osnova,da trae, so dva tri posta,taa se zatvora za zal... |
|
|
|
![]() |
|
GOLD ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2695 |
ima ke se pokrijat da probame
|
|
Нека ѕвездите го покријат твоето небо, нека месечината заспие во твојата насмевка, нека љубовта го насели твоето срце, а јас твоите соништа.
|
|
![]() |
|
GOLD,ne mozes vo dva dena da otvaras 10 temi!!!!
nekoi nemaat nikakva logika... Kolku ke trae tvojata Azbuka na vodni rastenija i zivotni???? Ili koi se tie istoriski nastani koi kje ja pokrijat cela azbuka?? |
|
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Насмевката лечи се.........не ме бриши за џабе......не си во право...не
биди тврдоглава....само насмевни се и ќе бидеш излекувана.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Мислам дека играта медицина треба ФАРМАКОЛОГИЈА да се вика...коа веке станува збор за лекови
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
окс вале
|
|
![]() |
|
Mrzla,
Dovolno e eden da poremeti vo redeosledot na azbukata
i posle taa greshka ili nejzinata ispravka se provlekuva kaj drugite igrachi...
Nastojuvajte da ne pravite greshki
Pozz
|
|
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
зошто моите постови во анатомија на човековото тело им се префрлени на антони и на палестинец
![]() |
|
![]() |
|
Mislam deka se razbravme sega,ama da vidam do koga...
|
|
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Добро наставничке......... Изменето од Valerija - 09.Септември.2008 во 19:31 |
|
![]() |
|
Palestinec,si zemas mnogu sloboda..
Ova ne smee da se povtori
Vo sprotivno,stvarno kje bidat obavesteni Administratorite..
Iskreno ne sfakjam kako uzivas da nerviras nekogo!!! Изменето од Valerija - 09.Септември.2008 во 19:31 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |