![]() |
|
Цинкатор |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456 |
Автор | |
LEGENDA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja bi mu ja ebel pa bi go viknal da gleda na video ako e tkava ( i ako mi dade naravno )
a dal bi go kazal nego nema sansa
|
|
www.hjspain.com
|
|
![]() |
|
devojka21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
i jas se soglasuvam so toa da se kaze ,dokoklu sme navistina bliski i vistinski prijateli ,da
a mene mi se sluci na edna prijatelka i go vidov deckoto so druga pa ne i kazav,zosto mislam deka ke mi se slucese isto kako na zbunet ili poloso na kraj jas ke ispadnev vinovna ....toa ne e fer ...no toa e
![]() |
|
Life is beautiful
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
imame sreka shto i mamma ne nie mrzliva,...
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Lele mamma kolku mnogu si u pravo ! Ova isto sakav da go napisam ama ne mi si pisuvase .
![]() |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ako mi e navistina dobar prijatel-ka ke kazam,a posle
sto toj-taa ke napravi i dali bilo sto ke napravi e negov-nejzin problem. I ne bi go narekla toa cinkarenje. Sepak pomagas nekomu da otvori oci ako mu se zatvoreni. |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mi vikaat deka sum trebal da i potrazam za da ne kazam, ama mene dovolno mi bese zgadeno koga pomisliv deka veke dvajca se iznaripale vrz nea i uste koj ne, za koj ne znaeme
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
да би му кажала па нека си знае со кој /а си има работа...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Bev slucaen svedok, mu kazav, sega veke ne sme dobri prijateli, a oni se seuste zaedno
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
hhmmmm,....nema tuka konkreten odgovor,...zavisi ,...od situacijata,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
или јас би го завртел обратно, дали да и се каже на партнерката, на вашиот најдобар пријател, дека тој ја изневерува?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
Dali bi mu kazale na vasiot najdobar prijatel deka negoviot partner go izneveruva, dokolku ste svedok na takvo nesto ?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |