|
Места кои мора да ги посетите |
Внеси реплика | страница <1 45678 15> |
Автор | ||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МЕСТОТО КОЕ СЕКАКО 100% ЌЕ ГО ПОСЕТАМ Е Г Р О Б И Ш Т А
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Рим......
Тиволи..... Белград... многу ми е мака што само поминавме низ белград..... |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изминатава недела имав прилика во неколку наврати да го посетам засега за мене најубавото место во Македонија ( Бугиииии немој да се уобразиш) манастирот и целото опкружување Св, Троица кај Скачковце.
Е па луѓе мои на саат и половина од Скопје,на патот Куманово Св. Николе една оаза, една милина. Алал вера на градителите, на ентузијастите, на луѓето кои тоа го одруваат. Посебно ме одушевија пауните и нормално цвекињата. За зеленилото, длабоката дабова шума и мирот и спокојството не се зборува, само треба да се доживее. За жал слики засега нема (оти мобилниот си го исправ во машина и како секоја паметна жена чим видов дека е полн вода место да го оставам да се суши јас проверив дали работи- и стварно не работи). Ако некој најде на нет нека стави, ако не почекајте ако одам некоја од наредните седмици ке ставам слики. пс...може и со некој ке се сретнам некаде на мојата пролетна турнеја на прошетки по нашие убави места ама нема да знам кој е. Освен ако се згоди да ја носам капата и маицата од Идивиди Изменето од mamamd - 28.Мај.2010 во 19:37 |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Работата е да направиме договори за промотори, да видиме па потоа да раскажуваме |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
me too.............youuu, princess !,............................
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brza , hahahahahha me nasmea covece , te obozavam
|
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eee,...jak shtik ,..nema shto !....i nie magarte sme imale,...za trki !
tuku, i mene me bode negovata povrshina!. ...cela zemja ima edvaj 25 000 a ovoj celi 32 000?!...da e pechatna greshka , ama ne veruvam . i edna nula da e vishok , sepak e mnogu tolkav procent ,....mozebi zgreshile za chak dve nuli!?...... togash toa bi bilo kolku dve skopja,....shto i ne e bash neshto....vo texas pomalite ranchevi se ,...pogolemi po povrshina. ...a najverojatno e deka i ovoj text e delo na onoj shto pishal za indija i ,.....Mahat Magandi ! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
direkcijata nema da e problem , samo ne znam dali vredi da se dadat 200 000 evra za edno obicno makedonsko mesto Jasen
So tie pari bi mozela da posetis nekoe drugo mesto , mora li da bide vo Makedonja ? |
||
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
„Се' може, само треба најпрво да се договорите со дирекцијата“ |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во зависност од тоа што бараат, турите чинат од 5.000 до 200.000 евра“, укажува Јанакиевска. Pa i ne bilo tolku skapo za da napravime edna tura do tamu , sto velis mamamd ? |
||
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многупати сум рекла дека кај нас има многу убави места кои заслужуваат да се видат а и ние заслужуваме да ги видиме. Едно од тие места е тука, блиску до нас, ама досега било забрането
На ручек во забранетиот Јасен |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas so my sakam da go posetam kamen dol...
Изменето од ANITA11 - 05.Мај.2010 во 12:25 |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |