|
Што е најважното нешто што сте го научиле? |
Внеси реплика | страница <1 45678 12> |
Автор | |
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas ima podobro utre
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako se vrzuvaat konduri
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne zali za isturenoto mleko ... toa e veke istureno ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од сите дипломи што ги имам, најмила и најпотребна ми е возачката дозвола!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nauciv,po svoe licno iskustvo deka site luge koi sakam da se pokraj mene treba da gi cenam spored skromnosta i toa koj kolku e skromen!!! Vprocem za mene skromnost e = najgolema covecka osobina!!!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Decata postojat za da gi popravat greskite na roditelite - I Ching
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas vcera nauciv deka i za sportuvanje ti e potrebna lokalna partiska kniska iako si uspesen i si naucil mnogu deca da igraat kosarka. Ama nauciv i deka decata ucat sto e partisko vladeene. Rasprasajte se vcera kako se custvuvaa decata od mnogu skopski ucilista koga spremni za trening gi vrakaa od pred sala. Nivniot trener koj gi trenira 3 godini ne dobil na tender. Ne platil danok. Sto znae dete sto e danok?
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
otsekogas sum bil slab ucenik
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nauciv ... ako trcam na 100 m ... da bidem edna stotinka pred vtoriot ... ako ripam vo visina ... da ripman eden sm poveke od vtoriot ... samo tolku trebalo ... sekoja rabota da ja napravime ... najdobro sto mozeme ... i nema mnogu da kazuvame ... izgovori koi dobro zvucat ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"nisto ne sum naucila"
zatoa sto sekoj nov den sto ide e nesto novo za mene i sekoj den ucam po nekoja novost???????
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deka: Granicata pomegu genijalcite i ludacite e mnogu mala!!! |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od eden prijatel nauciv : 1. prifakaj taka kako sto e i 2. plivaj po rekata nadolu t.e. da ne kazuvam mnogu zosto e ova vaka ili taka ... tuku odma da go prifatam (normalno davav malku otpor) |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nauchiv deka izlitenava fraza...Nikad ne reci-nikad...e tochna
|
|
BarbB
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
'Cuvaj gi blizu do sebe prijatelite a uste poblisku neprijatelite'
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |