![]() |
|
КАКВО ДОБРО ДЕЛО БИ МОЖЕЛЕ ДА НАПРАВИТЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 9> |
Автор | |
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Некакво мало дело, но со многу љубов (Мајка Тереза)
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ПА НЕЗНАМ....!....А ДА СПАСАМ НЕКОГО ОД ОВОЈ СВЕТ!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ova mora da e mojot odamna izguben brat...ko u spanskite serii ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
НИКАКВО,ЕДНОСТАВНО.....НЕ МОЖАМ!!!ЗОШТО...НЕ ЗНАМ! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Јас само грешки и лоши дела правам.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
добро дело,..... хмм... да го орасположам диоген.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
na5a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 196 |
Да се опуштам...Би било добро за сите
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
хмммм, добро дело ...............
да му најдам ефтин стан на другар ми тука за да не плаќа скапо за живеење ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Имам многу направено и уште многу ќе направам . . . Таков сум бил и таков ќе останам
![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
да се извинам на некого,и да ја поправам глупоста што ја кажав и покрај тоа што целата вина не е моја,али паметно би ми било да попуштам
|
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Da gi toleriram site okolu mene bez razlika kolku mi idat na zivci i normalno.... da napravam edna generalka niz dom4e
![]() |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
denes ke bidam dobra domakinka i ke im napravam rucek na cimerite
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
да помогнам на многу драги личности
![]() и ке го сторам тоа ![]() |
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
da ne im vodam inat
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |