|
Ваше прво сексуално искуство и совети |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа мора да се мисли
|
|
canser
Група Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e taka ti e toa koga ne znaes da ja odberes vistinskata licnost za toa
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еротска уште од 1 пат а ??
не мора да значи за тесна , била уплашена |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izgleda mnogu si bila tesna , ja prviot pat mi bese fantazija , so masazi so site saltanati
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definitivno bolno,cela zgrada ecese od mene.
|
|
Just love
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na toj sigurno mu bil golem
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ме болеше
|
|
a4ko
Нов член Регистриран: 02.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ne e tolku strasno kako sto kazuvas mene bas mi bese extra
|
|
aaaaaarfyrtyhrthtgfrhty
|
|
BiggieSmalls
Група Регистриран: 09.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бев пијан и се чудев на фактот како тоа уопште можам и да го држам надрвен ..
|
|
Arguing on the Internet is like running on the special Olympics, Even if you Win you are still retarded
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prvoto seksualno iskustvo--> mrtvilo
|
|
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Premnogu e nepristojno koga ke kaze nekoja devojka "od maski aspekt" pa potoa site da ne stava vo ist kotel za da ne zovrie i frli na buniste Pa site sme nie razlicni i siguren sum deka postoi barem po nekoj koj ima sekogas pozitivno mislenje duri i koga nekoja se "fali" od devojkite za prvoto seksualno iskustvo (dozivuvanje) |
|
Make love and respect your profession
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ruzno iskustvo, definitivno....ne ja sakam nevinosta nazad pa za ziva glava.....auuuu...loso, mnogu loso.....ja begam od temava...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За смешниот коментар
Од машки агол повеќе калории трошиме на фалење, можи не видел никој ама јас прв пат кажувам, кажете и вие некој детаљ па и јас да се насмеам Изменето од marence - 08.Мај.2007 во 11:32 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DAS?
NEDAM AHA e vaka bese moeto prvo |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |