![]() |
|
Претставување и запознавање на членовите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 14> |
Автор | |
SouLs2burN ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 25.Мај.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sum Dario, zz pps
![]() |
|
![]() |
|
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Hi jas sum Elena od Skopje, imam 16 godini. Pozz
![]() |
|
![]() |
|
Elena^ ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Zdravo jas sum Elena od Struga/Ohrid kako bilo
![]() |
|
![]() |
|
Focused ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
ZDRAVOO :D
ja sum Stefan Od Kumanovo imam 17 god nik Focused :D ne sum nov na kanter , sum igral i porano (; igram najmnogu na max 3 :D ajt ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Gerrard , ti od Veles li si ? ? ?
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
GeRaRD ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
pozz,jas sum GeRaRD
![]() |
|
![]() |
|
NeoCorteX ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Eпа здраво и од мене... Некои ме знаат ама некои не па ќе си се претставам... Јас сум Александар "познат" на сервериве како NeoCorteX и во Insomnia 1 како Neo
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ResourcE ![]() Нов член ![]() Регистриран: 31.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Zdr,jas sum Benny a.k.a ResourcE (mojot nick)..
Inace jas najmnogu igram na Max Arena Public Serveri,no i na drugite,samo edna zalba..... MNOOOOGU CITERI IMA... No da ne ja menjame temata...pozz do site ![]() ![]() |
|
![]() |
|
exterminator ![]() Нов член ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
mn. sum jak
|
|
![]() |
|
Митко ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 38 |
Мене може да ме сретнете како "NBK | Mitko" :)
|
|
Mitko
|
|
![]() |
|
IVORY-Butcher ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
ZDR NA SITE SAKAM DA GI ZAPOZNAAM IGRACITE STO NE SE CHITERI INA4E JAS SUM 4.S.C.-*IVORY-Butcher* i mnogu sakam nozevi da delam hehehehehehhe pozz i po toa me znaat poveketo heheheheh :D {POZZ DO SITE}
|
|
![]() |
|
IVORY-Butcher ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
POZZZ DO SITE STO ME ZNAAT A ONIE STO NE ME ZNAAT AKO SAKAAT KE SE ZAPOZNAEME JAS SUM DANIEL OD CENTO MOJ NICK NA CS E 4.S.C.-*IVORY-Butcher* pozz do site
|
|
![]() |
|
NoPain ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
z Jas sum NoPain ili na serverite poznat kako NoPain
![]() |
|
NoPain
|
|
![]() |
|
Shenko ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
pozz do site jas sum shenko
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |