![]() |
|
Невиност |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 13> |
Автор | |
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da! ako si vinoven, barem vaka kje si umres
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Losho e da si umres nevin
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
kriminal...sve to pohapsiti !
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
tie sto ne se nevini se vinovni?????
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
najsvet simbol e zenskata vagina i nie se klanjame kako pokorni podanici pred nejzinata mok i vlijanie i nikomu ne se dopaga da bide oskrnavena od nevernici sto samo ke gi ukradat sitnite pari sto gi ostavame i flasite so zejtin za oni da se omrsat
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...taka e!..nekoi i na 13-14..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Lisa ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
не е точно дека сите губат невиност на 16-17 години ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
I kazuvas deka si smotan i deka moze nema nisto da bide, a ona ke si rece deka moze ke si ja zacuva nevinosta
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
bez iskustvo?
![]() kako cel zivot da ja citas zoki poki ![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
e da be ako ja baras vo detska gradinka
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Епа затоа ке си фатиш цура што уште немала искуство...па ако те сака и ако ја сакаш ке си ја задржиш...значи пак можеш да најдеш таква...ем прв,а можеби и последен...
![]() ![]() Изменето од igreto - 12.Јули.2008 во 12:36 |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...eeee,takvi kolku sakas ima..nema da najdes koja e bez iskustvo....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Паа...знам дека би сакал таа што ке ја земам да е невина...односно јас да сум и прв и последен...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Deko* ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
a inaku so se vo pravo lujgevo deka mnogu mali gubat nevinost devojcinjava vo pravo se...ne cini
![]() |
|
Out of my mind. Back in five minutes. . .
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |