|
Заљубеност - болест |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | |
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a zosto pak taa tera na neposakani custva a kaj nekoi lujdze se manifestira vo forma na zelba za samoubistvo
|
|
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ич не се секирај Мона... Се' ќе си дојде на свое место во оној момент кога ќе престанеш да мислиш кога, како, со кого и дали воопшто... и не си задавај рокови, зашто тоа не е испит што треба да се ликвидира, туку испит што треба да се простудира... |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заљубеноста не е болест, ами многу јак стимуланс... Убаво е да си вљубен... Сиот свет ти изгледа убаво, сите луѓе добри, работите некако полесно ти одат од рака... Подобро е да си заљубен одошто нафиксан
|
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добар коментар...
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ljubovta e bolest togas ja sum za vo ludnica be eeeejjjj
|
|
|
|
anne
Група Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VNIMANIE!!!!!!!!
VAKCINA PROTIV LUBOVEN GRIP |
|
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
|
R-C-F
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
begas od temata |
|
|
|
that's me
Сениор Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vazi be liza,za tebe i tele ke rodam!samo da mi go naprais
|
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahahhahaha, kaj se tie mazi sto sakat da rodat dete ??
eve jas ke im go napraam, ama oni neka go rodat |
|
|
|
R-C-F
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BAS ISKRENI REPLIKI GLEDANO NA PRV POGLED NO NEKA NEVE ORASPOLOZUVAAT VAKVITE ISTRAZUVAJNA NAJ UBAVO E KOGA TIE SE PRIFATAT KAKVI STO SE
INAKU PARALELNA POSLEDICA SO DOBIVAJNETO NA BOLESTA ZALJUBENOST SE POJAVUVA I ZELBATA DA SE IGRA ULOGATA NA LICETO OD KOE SE DOBILE TIE CUSTVA T.E AKO LICE BILO ZENSKO KE SAKAS DA JA IGRAS NEJZINATA ULOGA ODNOSNO AKO E MASKO KE SAKAS ISTOTAKA DA ODZIVUVAS MOMENTI KAKO MAZ
STO E TUKA ZAGATKATA AKO CERKATA BILA DA RECEME BAREM ISKARUVANA OD NEJZINIOT TATKO TAA KOGA KE PORASNE KE IMA AFINITETI DA PONEKOGAS SI POIGRUVA SO DEVOJKITE {OD TUKA PROIZLEGUVAAT LEZ. ORIENTIRANITE}
ZATOA PODOBRO E MAJKATA DA JA VOSPITUVA CERKATA A TATKOTO SINOT
NO PO SE IZGLEDA DEKA POSLEDNIVE 20/30 GODINI KERKITE BILE VOSPITUVANI OD NIVNITE TATKOVCI PA ZATOA SEGA ZENITE SAKAAT DA SE I MAZI ZA STO I SAMITE SE SVESNI KOLKU MOZAT DA GO POSTIGNAT TOA A IMA I MAZI KOI SAKAAT DA RODAT DETE AMO TOA E SAMO ...............................
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Болест, па не би рекла баш дека е болест иако така речено симптомите на заљубеноста се појавуваат баш во нервниот систем а срцето е мускул кој реагира на сите негови случувања.Така да кога сме возбудени или пак разочарани од љубовта, срцето реагира и дава откуцаи но тоа е само војник кој ја извршува наредбата на генералот во случајот мозокот.
Кога бев силно заљубена би рекла затрескана , мајка ми велеше дека мојата љубов и неговата е така речено, паталошка неизлечлива љубов која немала почеток и крај. Ова , мислам „болеста од заљубеноста„ ја чувствуваш тогаш кога веќе ќе го изгубиш партнерот, тогаш ако ја преживееш оваа болест од заљубувањето, тогаш доаѓа до смирување на душата и срцето , но се дотогаш додека не се „разболиш„ т.е заразиш повторно со следна „болест„.И така се од почеток... Е сега што и како покажуваат истражувањата не знам, но знам каква е мојата „болест „ и кои симптоми се појавиле во текот на заљубеноста:) Изменето од maja - 25.Февруари.2007 во 21:56 |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Lili.mk
Група Регистриран: 29.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova me potseka na uste edno istrazuvanje. Devojkite sekogas niz zivotot go baraat dopirot na ginekologot-t.e. prviot maz so koj vospostavile kontakt,a maskite go baraat mirisot na med.sestra....
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum toa dete so nikako ne mozam da se vljubam
vo moeto detstvo sum bila zadovolena so sve, dobro jeste da tatko mi e mnogu strog i cesto znae da me opomene za nesto, ama pa zatoa od majka mi go imam nasledeno karakterot sto sum tolku iskrena i non stop sto se zafrkavam nego zborot mi bese deka vo tekot na moot zivot imav i uste imam golema poddrska i pomos od roditelite,... primeri: na leto sakam da odam na more, odma tatko mi vadi viza i ideme komplet cela familia, sakav da studiram na privaten univerzitet, odma me zapisaa na Shtul i duri vo Campusot tamu spiev vo moderni uslovi po evropski stil, sakav da naucam kola da vozam , odma me zapisaa da odam na pripremni casovi i mi ja dadoa kolata da ja vozam, sakav skuter, odma mi kupija samo sto ne go vozam, sakav da odam vo stranstvo-ete i toa bidna, vo germanija sum sega, pa se bunev oti ne mi se svigjase gradot, ete bidna sega sum vo pogolem grad tuka....... Se ubavo, samo ima eden problem, nikako ne mozam da se vljubam......koga cuvstvuvam privlecnost kon nekoe masko toa kratko trae, imav i decko od mk, raskinav so nego, imav i decko od germania i so nego raskinav, veke ne znam so sakam i jas..... Mnogu me zagrizuva toa sto ne mozam da se vljubam, kako d anemam cuvstva, kako da sum go preziveala ovo zivot, edinstveno sto mi e interesno se prijatelite sto gi imam od ovaj forum Изменето од Mona Liza - 25.Февруари.2007 во 00:24 |
|
|
|
bond007
Група Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 80 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BOLEST E
|
|
EYES WIDE SHUT
|
|
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |