![]() |
|
Неколку причини за добар секс |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 16> |
Автор | |||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
убав маж
|
|||
![]() |
|||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
||
ubava zena...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
||
...oddamna ako ne si imal.
|
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
![]() |
|||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
||
Da vidime zenskite sto ne sakaat .......
pa maskite da se potrudaat da go sprovedat toa...... pa da se ima ...da recam pokvaliteten seks...... ![]() Што не сакаат жените Многу мажи мислат дека се извонредни љубовници и најчесто ги занемаруваат своите грешки во креветот. Проверете кои се дел од тие грешки. Сте заборавиле да ги соблечете чорапите Претерувате со влажни бакнежи Сте ги нападнале нејзините гради Гушкање по сексот – што е тоа??? |
|||
![]() |
|||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
||
Се согласувам со муабетов.
|
|||
![]() |
|||
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
||
ZAREM TREBA PRICINA ZA DOBAR SEX
![]() SAMO DOBRA VOLJA ![]() |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Iam istetovirano ime prezime i emb na site zenski sto sum gi imal na takvoto.
Изменето од zbunet - 30.Мај.2009 во 19:47 |
|||
![]() |
|||
Pear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 1071 |
||
toj i jas
|
|||
![]() |
|||
3207 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 42 |
||
a tipot bil ZBUNET ![]() |
|||
Vo galaksijata polna so cuda, lugeto ja izmislile dosadata....Kakva Kreativnost....prosto da ne veruvash....
|
|||
![]() |
|||
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
||
и надополнува-ЛЕЛЕЕЕЕЕ КОЛКАВ ТИ Е ![]() |
|||
![]() |
|||
3207 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 42 |
||
a ona ti vika...Zar veke vleze? ![]() |
|||
Vo galaksijata polna so cuda, lugeto ja izmislile dosadata....Kakva Kreativnost....prosto da ne veruvash....
|
|||
![]() |
|||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
||
Г-точката постои, но ја немаат сите жениdali tie zeni sto ja imaat G- tockata imaat podobar seks ??![]()
По 60 години истражување, научниците докажаа дека Г-точката навистина
постои. Ерогената зона т.е. точката која се смета за заслужна за
интимното задоволство при сексуалните односи, е поводот за бројни
расправи, се од 1950 година кога е откриена... |
|||
![]() |
|||
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
||
HA HA HA! ![]() Se kladam deka ovoj dr Erik svrsuval za 6min i 50 sekundi ![]() Изменето од Neptun74 - 25.Мај.2009 во 17:17 |
|||
DeepBlue
|
|||
![]() |
|||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
||
e ovaa recenica me vrati vo zivot... seksualen... mi se vrati samodoverba... i sea ke ja viknam da procita... a ne da trubi tuka sekoj den... fala ti bijonse1...fala... |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |