|
Смртоносна магија со помош на жива |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | |
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
verojatno i mojata poznanicka bila kaj istiot covek, koj od vratot i izvadil ziva, i za da me uveri mi gi pokaza topcinjata ziva.... jas i rekov deka ako navistina imala ziva vo krvta, ne ke bese megju zivite, ama lugjeto si veruvaat... |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bogami,...po originalna glupost ne sum chul do sega,....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
лидијана
Нов член Регистриран: 04.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една моја другарка отиде кај некој човек во Куманово и тој и кажа дека некој и направил магија со жива и пред очите на мажот и, човекот и извадил жива од вратот. НО најстрашно е тоа што и рекол дека не може да и ја извади затоа што не му било дозволено да гледа и допира жена од друга вера.
Мене ме интересира дали некој од вас слушнал за нешто вакво слично и каде може во нашата држава да се најде таква жена што може да ја извади живата од телото? |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZIVATA E METAL I E OTROVNA ZA NASIOT ORGANIZAM .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZIVA,a,....stvarno jaka "magija"....nema zbor za toa! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
shade
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sulfurna ambrozija
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a za profi sto e?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
shade
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zivata e za amateri
|
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aman, ne daj boze se skrsi toplomerot, zivata ke se rasprsne na iljada topcenca i ne daj boze vaseto malo dete da goltne nekoe...ne treba nikakva magija za loso da zavrsi.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e mona... stvarno zalosno... zivata vo crevata pravi dupki... za zal ... nekoi ludje ke stradaat ... gledav edna emisija ... kako ludjeto vleguvaat vo nekoi sekti... ako e od istokot.... prvo ke odat da ucat joga... pa ucitel po joga ovoj... onoj... i goadja "glavniot" ucitel... pa ajde dobrotvorna akcija za ova - ona.. pa toj glavniot ucitel... ke mu udri edno mentalno perenje na mozokot... ne gi ostavale da spijat so meseci... pa aktivnosti vamo-tamo... pa posle od dobrovolni prilozi... moralo se da se dade .... da se nema nisto materijalno... a bidejki ludjeto mu ja dale dusata... mu gi davaat i parite... i na kraj zavrsuvaat mnogu loso... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovaa tema definitivno me rasplakuva i voopsto ne sakam ni da pomislam , no lugje definitivno e tocno deka postojat magii so ziva koja moze da bide smrtonosna i se nadevam Gospod "skapo" ke gi kazni onie sto se zanimavaat so magii od vakov tip
|
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zivata e metal ... i e otrovna ... i opasna po zivot!!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mu stavis na nekogo ziva vo casa i ups..si napravil magija .........pu pu skraja da e.........
|
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ne veruvam vo Gospod, pa ne me fatila niedna magija, interesno deka na magii se podlozni mnogu poveke onie koi veruvaat
|
|
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |