IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Смртоносна магија со помош на жива
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Смртоносна магија со помош на жива

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4567>
Автор
Порака Обратен редослед
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2007 во 11:16
Originally posted by лидијана лидијана напиша:

Една моја другарка отиде кај некој човек во Куманово и тој и кажа дека некој и направил магија со жива и пред очите на мажот и, човекот и извадил жива од вратот. НО најстрашно е тоа што и рекол дека не може да и ја извади затоа што не му било дозволено да гледа и допира жена од друга вера.Мене ме интересира дали некој од вас слушнал за нешто вакво слично и каде може во нашата држава да се најде таква жена што може да ја извади живата од телото?

verojatno i mojata poznanicka bila kaj istiot covek, koj od vratot i izvadil ziva, i za da me uveri mi gi pokaza topcinjata ziva.... jas i rekov deka ako navistina imala ziva vo krvta, ne ke bese megju zivite, ama lugjeto si veruvaat...
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2007 во 01:27
bogami,...po originalna glupost ne sum chul do sega,....
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
лидијана Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Август.2007
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај лидијана Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2007 во 23:13
Една моја другарка отиде кај некој човек во Куманово и тој и кажа дека некој и направил магија со жива и пред очите на мажот и, човекот и извадил жива од вратот. НО најстрашно е тоа што и рекол дека не може да и ја извади затоа што не му било дозволено да гледа и допира жена од друга вера.
Мене ме интересира дали некој од вас слушнал за нешто вакво слично и каде може во нашата држава да се најде таква жена што може да ја извади живата од телото?
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2007 во 12:18

ZIVATA E METAL I E OTROVNA ZA NASIOT ORGANIZAM ....

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2007 во 01:52

ZIVA,a,....stvarno jaka "magija"....nema zbor za toa!

Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
shade Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јануари.2007
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај shade Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2007 во 16:45
sulfurna ambrozija
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2007 во 16:44
a za profi sto e?LOL
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
shade Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јануари.2007
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај shade Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2007 во 16:43
zivata e za amateri
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 09:26
Aman, ne daj boze se skrsi toplomerot, zivata ke se rasprsne na iljada topcenca i ne daj boze vaseto malo dete da goltne nekoe...ne treba nikakva magija za loso da zavrsi.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 12:40

taka e mona...
stvarno zalosno...

zivata vo crevata pravi dupki...

za zal ...
nekoi ludje ke stradaat ...

gledav edna emisija ...

kako ludjeto vleguvaat vo nekoi sekti...

ako e od istokot....

prvo ke odat da ucat joga...

pa ucitel po joga ovoj... onoj...

i goadja "glavniot" ucitel...

pa ajde dobrotvorna akcija za ova - ona..

pa toj glavniot ucitel...
ke mu udri edno mentalno perenje na mozokot...

ne gi ostavale da spijat so meseci...

pa aktivnosti vamo-tamo...

pa posle od dobrovolni prilozi...
moralo se da se dade ....
da se nema nisto materijalno...

a bidejki ludjeto mu ja dale dusata...
mu gi davaat i parite...

i na kraj zavrsuvaat mnogu loso...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 12:36
ovaa tema definitivno me rasplakuva i voopsto ne sakam ni da pomislam , no lugje definitivno e tocno deka postojat magii so ziva koja moze da bide smrtonosna i se nadevam Gospod "skapo" ke gi kazni onie sto se zanimavaat so magii od vakov tip CryCryCryCryCry Unhappy
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 11:53

zivata e metal ...

i e otrovna ... i opasna po zivot!!!

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 11:31
Mu stavis na nekogo ziva vo casa i ups..si napravil magija .........pu pu skraja da e.........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 10:05
Jas ne veruvam vo Gospod, pa ne me fatila niedna magija, interesno deka na magii se podlozni mnogu poveke onie koi veruvaat
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4567>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,139 секунди.