![]() |
|
Тетоважата како доживотен белег!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 17> |
Автор | |
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma sve mislam gi vadat :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Има и тоа за 1 месец
![]() Самооооо што сите таттоо не се вадат ![]() Прашав во Дерма медика ![]() |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
pa treba da imAS muda da stavis nesto dozivotno:)
isto kako pop da te venca:)
mada sega ima laserski tretmani vadat plasticari rabotat:)
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Ако сакаш тоа да го направиш нема да ти биде жал дека е скапо ![]() |
|
![]() |
|
ASTRIX ![]() Сениор ![]() ![]() OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
абе да, али ако стварно знаеш шо сакаш зашто нема назад...
има али скапо е, затоа ако не си сигурен не ни прави... бар до сега несум наишол на мотив што ке сакам да го носам за секогаш |
|
![]() |
|
Токму доживотен белег се ако имаат значењсе за личноста која ги носи
![]() „Тетоважите не и се потчинуваат на модата, тие се доживотни!“. ![]() ![]() Изменето од SeXY - 21.Февруари.2007 во 13:54 |
|
![]() |
|
ASTRIX ![]() Сениор ![]() ![]() OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
токму од таа причина и јас се одлучив за привремена а не за трајна
![]() |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
како доживотен белег не
мене ми се менуваат желбите често затоа има опција за привремена што е добро за оние кои незнаат што и дали го сакаат засекогаш |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
еееее имам ја поубави
![]() |
|
![]() |
|
Тешко сличиња од него ![]() ![]() ![]() Изменето од SeXY - 17.Февруари.2007 во 23:07 |
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Абе штрумф завршил типов работа тоа е тоа сега што па и ти кога,каде,како и какво ајде дај некоја от тие сличињата твои пушти да заебеме монотонија ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() вратете се на темата ова не е за тука
![]() |
|
![]() |
|
STRUMF ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
a dali imas nekoja slika od tetovazata sto ja imase i pusti ja ako ne ti e tesko. A moze da gi vidime i drugite. Drugo koga se tetovirase na zabolenoto mesto i koi ti bea simtomite . koga se operirase (period od tetoviranje do operiranje).
|
|
strumf
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |