|
Судбина |
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Автор | ||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da , nie sme krojachi na sopstvenata sudbina zatoa sho e rezultat na nash*te prethodni postapki NO bitno e da se napomene deka tamu kaj sho nedostasuva hrabrost sudbinata ja pokazuva svojata sila .
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Последицата на човековата одлука е судбина,ние сме кројачи на сопствената судбина.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не верувам во судбина.
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Судбината ..можеби ги меша картите ...
но сепак ... човекот е тој што ја игра играта ....
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sudbina...
Najlesen nacin da ja prifatime surovata realnost ili greskite koi sme gi napravile... |
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a gavolot go sproveduva..................:( |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"...и гордостта пред тебе клечи."
не верував дека е така...но увери ме животот. |
||
MaRgRini
Група Регистриран: 06.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se e nauka
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
креираме судбината сами.. ако и да треба да се соочиме со тоа што е надвор од нас.
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga ke treba da ja objasnite poslednata zadaca od testot,ama na tabla!
|
||
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa jas veruvam vo Gospod i mislam deka sepak seto toa shto ni se slucuva e nashata sudbina i znaci taka trebalo da bide a toa go odreduva Gospod.
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sudbinata ne e zapisana ... i zapechatena ... !!! i kako e zapechateno taka ke ti bide ... Po moe ... pred nas imame neogranicen broj na paralelni svetovi ... no semo eden od site tie paralelni svetovi ke stane REALNOST !!! toa ke bide SEGA ... i zaminuva vo MINATOTO ... !!! Dodeka gledame sto sme bile vo minatoto ... nasite paralelni svetovi ne ni se ostvaruvaat ... se ostvaruvaat na drugite ... i za da si se utesime ke kazeme .... sudbina ...!!! i odma ni e polesno ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikade ne rekov deka nesto ni gi programira zivotite, ne sakam koga mi se prevrtuvaat zborovite.
tocno, sekoj si ima svoi pricini da misli kako misli, forumot e da se razmenuvaat mislenja, i sekoj si go kazuva svoeto. |
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok butel2 se slozuvam so tebe za toa sto navistina ne bi trebalo ponatamu da komentirame jas se sto napisav bese moe mislenje za koe sum cvrsto uverena deka toa e taka.Ti isto taka veruvam si cvrsto ubedena deka postoi nesto sto ni gi programira zivotite.Seto toa e vo red sekoj si ima pravo na svoe mislenje,jas ne sum ovde za da te ubeduvam ni da ti dokazuvam.Slobodno sekoj moze da veruva vo ona sto saka da veruva od bilo koi pricini(dali toa bi bilo samozalazuvanje ama bas voopsto ne me interesira)
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |