|
Што е права жена? |
Внеси реплика | страница <1 45678 23> |
Автор | |||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За да се порави ТАА грешка потребен е гест од мажот пр.комплимент или нешто слично . Сепак е потребна реакција од мажот , нешто како воздишка кога ќе те погледне за да сватиш дека изгледаш добро и тоа му се допаѓа . Значи сепак треба мажот да и даде причина на жената да се чуствува посакувана . |
|||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da. Ili jas si mislam deka sum pi*ka prva klasa, a mazot si me vara na sekoj 2 cekor
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не Зен
Сакав да кажам дека џабе ако јас сум во филм дека сум таа права жена, ако мажот со кој сум (или оние кои биле со мене во животот) не ме доживуваат како таква. Значи некаде има грешка... во перцепција... Изменето од Анастеа - 24.Септември.2009 во 20:47 |
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
права жена е онаа која крај себе има прав маж...
|
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sakash da kazesh deka mazot treba da i dade na zenata prichina za se se chustvuva kako zena ?
|
|||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Онаа која мажот ја гледа како права жена
Без разлика што таа си мисли за себеси... |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
прва класа .........
економик .................
синдикални ......... оние што се како бонус
|
|||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zeni prva klasa a
|
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
све можам jас...се успевам да средам... грешка немам... |
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
toa srce znaci ili si greshka!! ili treba drug toa da go kaze ......ne ti !! ili si pute i pol da zavrshi sve po spisok , da zadovoli maz ..... a da sedi pola den da ne recam cel den na forum kako ja.......... Изменето од bijonse1 - 24.Септември.2009 во 19:14 |
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jас влегувам во таа рамка...што тоа значи? а? |
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koga ke postigne sve po azbucen red od spisokot na zenskite zadolzenija ( izmisleni od davnina deka se zenski i biti)....
i na kraj ke go zadovoli seksualno mazot vo sekoj smisol .......frlejki mu peshkir velejki.......idi osvezi se !!! Изменето од bijonse1 - 24.Септември.2009 во 18:44 |
|||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
prava zena za mene e pametna zena, intelegentna,zena koja zraci so zenskost vo sebe, privlecna ,zavodnica na mazite, verna e toa za mene e zena vo prava smisla na zborot
|
|||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
таа што ќе направи дупла доза пинџур, а ти нема ни да забележиш кога се случило тоа
|
|||
Внеси реплика | страница <1 45678 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |