![]() |
|
Постдипломски студии |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678> |
Автор | |
Stupor ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Јули.2006 Локација: Madagascar Статус: Офлајн Поени: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pojma nemam za politicki nauki, no definitivno znam za life sciences deka ima, i toa ima 1 kup! eur 1000 na mesec se dodeka ne se doktorira... |
|
![]() |
|
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
A ima li neso za pravni ili politicki studii?
|
|
![]() |
|
Stupor ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Јули.2006 Локација: Madagascar Статус: Офлајн Поени: 7 |
Site kao se cukaat vo gradi deka sakale na post-diplomski i sl, i osobeno sakat vo stranstvo, a od dr str nikoj nikade ne se prijavuva.
ako nekoj ima poznavanje na germanski i/ili angliski moze da me kontaktira za stipendii za doktorski studii vo Germanija za medicinski/bioloski nauki...
Za zal skoro site pozicii se popolnuvaat od pakistanci, ili indicji ili kinezi ili pojma nemam koj.
Ako ima zainteresirani, slobodno kontaktirajte me na aptn25@yahoo.com. Informaciite se besplatni, i ne vrtam biznis so ova ili sl.
A da, voobicaena vozrast e do 28 god, eventuialno +2 god.
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
![]() ![]() ![]() |
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Dobro si se setila...
najvazno e kakov e nickot.... nemoze Trpko da bide dobar nick... uste koga ke se slucni treba da vleguva vo uvo.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
fala...me opisuva so eden zbor
![]() ![]() ![]() |
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
Interesen nick Buceslatko...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
a ja pa bas znam i syto te vlece... aj pa ako dade gospod, ke ideme zaedno... |
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
jas mnogu sakam da postdiplomski studii da zapisam na nesto so najmnogu me vleci od rabotata so ja sakam
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Slusam, imalo guzva u soobrakajot tamu
![]() |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
i ja sakam, u london ili rim...posteno, bi sakala da idam u rim...
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Bi otisla nadvor, Viena...
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
aj ke go zapisam kako vtor fakultet.......
ili pa preku ovoj kredit transfer sistem ke se prefrlam tamu...
sea uste da naucam da zboruvam Romasnski
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |