|
Фатална Привлечност |
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Автор | |
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala Natali...megutoa ne se vregavme ..diskutirame ..ne e moj stil da vregam ...sepak pocituvam odluka
|
|
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас малку ги прикрив чат моабетите и навредите..
Така да можете да продолжите понатаму |
|
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sexy ...ne samo takov tuku i uste polosi znam sto bile....ja kako i sekogas ...romanticno los |
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti kazi mu da ne ima nekoj zabuni a jas i lesna se smesal od nesto Jas rekov nekogas pa mislam sekoj na 19 bil takov....
|
|
Kockar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke se smenis sigurno .....vazno e do togas da si zivees ubavo...nikoj ne znae sto ne ceka posle ovaj zivot :)
|
|
|
|
Kockar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sexy ...taka i treba mlada si ...srodna dusa sme ..te podrzuvam rano e da se vrzes za nekoj :)
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se sakam sebesi i se sto sakam i imam prilika go iskoristuvam!!
Go sakam decko mi zato e dobar i mn me pocituva veke 2 god ali ako se javi prilika za doooobra avantuiara ,abe uopste ne razmisluvam odma...
Ali krienkta Zatoa se plasam od taa fatalna privlecnost ja smetam za rizicna Baem jas zaboravam na pravite vrednosti....
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Go sakas a imas vtor... cudno nekoe sakasnje...no edno e sigurno ti se sakas ssebesi a za drugite tesko bogami
|
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne nemam kapacitet i za tret a i neznam tolku da lazam ustvari da se snaogjkam!! A decko mi go sakam ama toj tiop ete taka fatalno me privlekuva duri i se plasam na momenti eepten da ne zabegam pa i super vrska da si zafrknam!
|
|
Kockar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci ima resenie ...doznaj sto custvuva toj kaj koj ides na kafe za tebe ...i ako se custvuva isto kako i ti togas raskini mu na deckoti ...ne e fer da si vo vrska koga nema privlecnost i za tebe i za deckoti ...osven ako i dvata ti se privlecni ..vo toj slucaj pobaraj tret ...jas bi ti pomognal tuka
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leleee kockarce sto da ti kazam abe u frki sum! Imam decko (ne e po forumi on pa zatoa ja otvoriv temava da cujam i dr mislenja) ama so mi se svigja eden.....
abe neznam kaj mi odletuva pametot koa ke mi se javi ,i ostj toa nego odma smisluvam kako da kidnam do kaj nego,,, na kafe
|
|
Kockar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova od iskustvo ili momentalna tehnicka situacija ..segasnata vrska ti e bazirana vrz osnova na fatalna privlecnost ..ili simpatija koja prerasnala vo toa ???????? |
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaa da ali ja pisav za krajniot rezultat sto moze da nastane-opsesija!!
Inace tokmu kako sto npisa de,taa privlecnost e za mene najjaaka iako mn luge mislat deka e lazna i malku trae!!!
|
|
Kockar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sexy go procitav tvojot komentar pogor...toa sto go pisuvas gore ne e fatalna privlecnost tuku nesto poloso..opsednatost :)
Fatalna privlecnost e da razmenis ubistven pogled ispolnet so seksualna hemija koj ke te natrea da mu/i pristapis i bez nitu eden zbor gi spois svoite usni so nejzinite/negovite i zaedno da odjavate kon zalezot na sonceto
Mene mi se ima sluceno toa ...imase privlecnost i zavrse fatalno ...mi zalepi samar
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |