IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Фатална Привлечност
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Фатална Привлечност

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678>
Автор
Порака Обратен редослед
Kockar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 281
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 11:41
Fala Natali...megutoa ne se vregavme ..diskutirame ..ne e moj stil da vregam ...sepak pocituvam odluka Star
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 11:38
Јас малку ги прикрив чат моабетите и навредите..
Така да можете да продолжите понатаму Thumbs%20Up
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 11:30

Sexy ...ne samo takov tuku i uste polosi znam sto bile....ja kako i sekogas ...romanticno los Wink

Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 11:23
ti kazi mu da ne ima nekoj zabuni a jas i lesna se smesal od nesto Jas rekov nekogas pa mislam sekoj na 19 bil takov....Smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 10:52
Ke se smenis sigurno .....vazno e do togas da si zivees ubavo...nikoj ne znae sto ne ceka posle ovaj zivot  :)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 10:49
Sexy ...taka i treba mlada si ...srodna dusa sme ..te podrzuvam rano e da se vrzes za nekoj  :)
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 10:46
ClapClapClapClapClapLOL

Se sakam sebesi i se sto sakam i imam prilika go iskoristuvam!!Smile

Go sakam decko mi zato e dobar i mn me pocituva veke 2 god ali ako se javi prilika za doooobra avantuiara ,abe uopste ne razmisluvam odma...LOLLOLLOL

Ali krienkta LOL   Zatoa se plasam od taa fatalna privlecnost ja smetam za rizicna Baem jas zaboravam na pravite vrednosti....EmbarrassedCry
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 10:42
Go sakas a imas vtor... cudno nekoe sakasnje...no edno e sigurno ti se sakas ssebesi a za drugite tesko bogamiWink
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 10:35
LOLLOLLOLLOL

ne nemam kapacitet i za tret a i neznam tolku da lazam ustvari da se snaogjkam!! A decko mi go sakam ama toj tiop ete taka fatalno me privlekuva duri i se plasam na momenti eepten da ne zabegam pa i super vrska da si zafrknam!SmileEmbarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 10:32
Znaci ima resenie ...doznaj sto custvuva toj kaj koj ides na kafe za tebe ...i ako se custvuva isto kako i ti togas raskini mu na deckoti ...ne e fer da si vo vrska koga nema privlecnost i za tebe i za deckoti ...osven ako i dvata ti se privlecni ..vo toj slucaj pobaraj tret ...jas bi ti pomognal tukaWink
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 10:17
leleee kockarce sto da ti kazam abe u frki sum!Smile  Imam decko (ne e po forumi  on  pa zatoa ja otvoriv temava da cujam i dr mislenja)  ama so mi se svigja eden.....
abe neznam kaj mi odletuva pametot koa ke mi se javi ,i ostj toa nego odma smisluvam kako da kidnam do kaj nego,,, na kafeLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 10:13

Ova od iskustvo ili momentalna tehnicka situacija ..segasnata vrska ti e bazirana vrz osnova na fatalna privlecnost ..ili simpatija koja prerasnala vo toa ????????Smile

Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 10:05
aaa da ali ja pisav za krajniot rezultat sto moze da nastane-opsesija!!Smile

Inace tokmu kako sto npisa de,taa privlecnost e za mene najjaaka iako mn luge mislat deka e lazna i malku trae!!!Smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 09:41
Sexy go procitav tvojot komentar pogor...toa sto go pisuvas gore ne e fatalna privlecnost tuku nesto poloso..opsednatost :)

Fatalna privlecnost e da razmenis ubistven pogled ispolnet so seksualna hemija koj ke te natrea da mu/i pristapis i bez nitu eden zbor gi spois svoite usni so nejzinite/negovite i zaedno da odjavate kon zalezot na sonceto Smile

Mene mi se ima sluceno toa ...imase privlecnost i zavrse fatalno ...mi zalepi samar Ouch
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,547 секунди.