|
Дали да се укине МТВ (Македонска)? |
Внеси реплика | страница <1 45678 40> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa, ...ne moze samata da se ukine....ke odi ...toptan .........so............
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уредниците и сите одговорни да се стрелаат, па после ќе разговараме за опстанокот на МТВ
Изменето од zbunet - 01.Август.2009 во 22:15 |
|
streetbond
Нов член Регистриран: 25.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa kako sto stjat nestata,ne da se ukine tuku novi luge so idea ,,da dadat nov sjaj na mtv.se sto imase emisii gi nema,redakciiite gi ukinaa,,,namoze da postoi tv koja osnovna baza i se vesti i samo vesti,nejkam bre vo tolkavo kolicestvo vestii.na mtv bea najbavite emisii za deca,za vozrasni,,za penzioneri,kultura,,itn,,ama seto toa ostana tamu nekade po se izgleda vo nepovrat.inaku gospodinot direktor gastev(superiska)mlad covek e mislev ke bide nesto ama?????i posle pretplala teskoooo.P.S dajte ni ja vtorata smena reprizno vreme e.do odovornite vo mtv
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
glasav za POD ITNO
(pa duri baraat da plakjame za radiodifuzna taksa) za da mozat da si gi platat vrabotenite iako imame kabelski |
|
|
|
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA
|
|
Ален
Сениор Регистриран: 05.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да се укине под итно
|
|
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakva drzava-takva televizija vistinska beda.
|
|
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
греотни се..само не знам кој ги гледа...
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be lugje,
televizijata ja upotrebuvaat za manipulacija |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште една причина да не се укине МТВ: Пак имаме можност да го гледаме детективот Ник Слотер и Тропска горештина
|
|
гјувеза
Група Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Воопшто не ја гледам...сега евровизија ке гледам....јас не забелезувам некоја посебна програма што би ја гледала....нула се
ама незнаци дека треба да се укине ...треба да се подобри програмата.. Изменето од гјувеза - 26.Април.2009 во 04:30 |
|
Ако некој прави чекор назад ....не се радувај ...можеби зема залет....
|
|
Nanicka
Нов член Регистриран: 04.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe barem filmovite vredat,kasiki so ne gi davaa6t nikade
|
|
Tesko mene bez tebe, uste potesko na tebe bez mene
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како прво, под итно мора да се укине Собранискиот Канал и да се врати тој канал за етнички заеднички, бидејќи сегашната состојба со намената за каналите е катастрофа.
Јас вака би ја организирал програмата: 1. канал - вести, културно-образовни емисии, македонски (и пред се квалитетни) играни серии, како и најразлични програми што го интересираат народот. 2. канал - забавни содржини, спортска програма, прајм-тајм серии, квалитетни филмови, и што е најважно само најважните исечоци од собраниските седници, зошто премногу е заморно да се гледаат маратонски седници кои само би ја уништувале програмата Потоа, под итно купување нова сценографија, потполно нов дизајн за сите емисии, ново лого, нови млади кадри... |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |