|
Дали сте љубоморни во врска со партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 45678 18> |
Автор | |
LAV
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovaa tema ja staviv za debatiranje, zato sto spored moe mislenje ljubovta i ljubomorata se mnogu blisku svrzani ili uste moze da se kaze deka se ragaat zaedno........ZOSTO? Dragi kolegi, znam deka sekoj od vas ima razlicno mislenje, pa bi sakal da vidam vaseto mislenje....se nadevam deka ke imùa dobra debata
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na zena mora da i se komanda ( sto e nesto slicno so ljubomorata), oti ako ja ostavi taka, ke go gleda kako ligavo gomno, beskicmeno, ke go zeabava i na kraj ke go sutne. Koa ke dojdam na vlast takvite ke bidat strelani
|
|
Najmila
Група Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
|
canser
Група Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema ziva dusa kaj koja ne postoi ljubomora
site sto velat deka ni malku ne se ljubomorni lazat
sekoj go ima toa cuvstvo samo kaj nekoi licnosti e mnogu malku izrazeno
a vo vrska ljubomorata e najstrasno nesto sepak treba partnerot ili partnerkatta da imaat pravo na sloboden zivot
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum ljubomoren . . . Zosto bi bil . . . Kolku i da ja sakam ako saka da odi neka odi . . . No da ljubomoram ako se zabavuva so drugari i prijateli nema sansi . . .
|
|
STRUGA
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kul vrska ? Na sto li lici taa ? Doverbata e dolg proces, koga ke se stekne strasta zgasnuva
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu pogreshno zbunet
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne e ljubomorna znaci ne me saka, kako ke ja iznerviram inace?
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So ljubomorata se gusi partnerot. Ljubomorata ja cuvstvuvaat luge koi ne se cuvstvuvaat dovolno dobri za partnerot i ne se sigurni vo sebe. Mu dozvoluvam na partnerot da pravi sto saka bidejki znam deka me saka mene.I da mi donesat slika od nego so druga devojka ke recam deka e montirana... A toj e mnogu ljubopmoren...za zal!
|
|
Just love
|
|
wilson
Нов член Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ponekogas taka cuvstvuvam malku ljubomora ama onaka malo zatreperuvanje na srceto!!!
|
|
Good Luck
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не сум воопшто љубоморна, нека го живее животот се му дозволувам (тој е нешто многу љубоморен во последно време)
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубомората е нај голем непријател на љубовта затоа што имагинацијата здивува кога ке видиме дека тој шо го сакаме го привлекува некој друг . Овој тип на страв сигурно станува реалност ако не се неутрализира .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се помалку и помалку... ама тоа колку е добро, толку и не чини.
испаѓа дека ти е сеедно, и рамнодушноста полека но сигурно ке си се протне |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |