IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте љубоморни во врска со партнерот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте љубоморни во врска со партнерот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 18>
Автор
Порака Обратен редослед
LAV Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2006
Локација: France
Статус: Офлајн
Поени: 241
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LAV Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2007 во 12:47

Ovaa tema ja staviv za debatiranje, zato sto spored moe mislenje ljubovta i ljubomorata  se mnogu blisku svrzani ili uste moze da se kaze deka se ragaat zaedno........ZOSTO?

Dragi kolegi, znam deka sekoj od vas ima razlicno mislenje, pa bi sakal da vidam vaseto mislenje....se nadevam deka ke imùa dobra debataWink
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 14:28
Na zena mora da i se komanda ( sto e nesto slicno so ljubomorata), oti ako ja ostavi taka, ke go gleda kako ligavo gomno, beskicmeno, ke go zeabava i na kraj ke go sutne. Koa ke dojdam na vlast takvite ke bidat strelani
Кон врв
Najmila Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2007
Локација: Macedonia
Поени: 86
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Najmila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 11:29
Originally posted by canser canser напиша:

nema ziva dusa kaj koja ne postoi ljubomora
site sto velat deka ni malku ne se ljubomorni lazat

sekoj go ima toa cuvstvo samo kaj nekoi licnosti e mnogu malku izrazeno

a vo vrska ljubomorata e najstrasno nesto sepak treba partnerot ili partnerkatta da imaat pravo na sloboden zivotShockedShockedShocked
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
Кон врв
canser Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Мај.2007
Локација: United States
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај canser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2007 во 14:12
nema ziva dusa kaj koja ne postoi ljubomora
site sto velat deka ni malku ne se ljubomorni lazat
sekoj go ima toa cuvstvo samo kaj nekoi licnosti e mnogu malku izrazeno
a vo vrska ljubomorata e najstrasno nesto sepak treba partnerot ili partnerkatta da imaat pravo na sloboden zivotShockedShockedShocked
Кон врв
tuturutka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2007
Поени: 1131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2007 во 00:25
Ne sum ljubomoren . . . Zosto bi bil . . . Kolku i da ja sakam ako saka da odi neka odi . . . No da ljubomoram ako se zabavuva so drugari i prijateli nema sansi . . . Wink
STRUGA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2007 во 23:31
Kul vrska ? Na sto li lici taa ? Doverbata e dolg proces, koga ke se stekne strasta zgasnuva
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2007 во 22:00
mnogu pogreshno zbunet
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2007 во 13:41
Ako ne e ljubomorna znaci ne me saka, kako ke ja iznerviram inace?
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2007 во 13:37
So ljubomorata se gusi partnerot. Ljubomorata ja cuvstvuvaat luge koi ne se cuvstvuvaat dovolno dobri za partnerot i ne se sigurni vo sebe. Mu dozvoluvam na partnerot da pravi sto saka bidejki znam deka me saka mene.I da mi donesat slika od nego so druga devojka ke recam deka e montirana... A toj e mnogu ljubopmoren...za zal!Confused
Just love
Кон врв
wilson Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Поени: 31
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај wilson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2007 во 22:46
Ponekogas taka cuvstvuvam malku ljubomora ama onaka malo zatreperuvanje na srceto!!!
Good Luck
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2007 во 13:08
Јас не сум воопшто љубоморна, нека го живее животот се му дозволувам (тој е нешто многу љубоморен во последно време)
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 15:58
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Овој тип на страв сигурно станува реалност ако не се неутрализира .

Clap Clap
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 15:16
Љубомората е нај голем непријател на љубовта затоа што имагинацијата здивува кога ке видиме дека тој шо го сакаме го привлекува некој друг . Овој тип на страв сигурно станува реалност ако не се неутрализира .
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 14:13
се помалку и помалку... ама тоа колку е добро, толку и не чини.
испаѓа дека ти е сеедно, и рамнодушноста полека но сигурно ке си се протне
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.