|
Развод !!! |
Внеси реплика | страница <1 45678 15> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога го прочитав ова посакав да го ставам тука. Не знам зошто
Еволуција --Кога имав 14 години се надевав дека еден ден ќе имам девојка --На 16 години имав девојка, ама таа баш не ме сакаше па заклучив дека ми треба стравствена девојка полна со животен жар --На факултет се забавував со стравствена девојка, ама таа беше многу емотивна. Се беше драматично, таа беше кралица на драмата, цело време плачеше и претеше со самоубиство.Тогаш заклучив дека ми треба стабилна личност. ---На 25 години најдов многу стабилна девојка, ама таа беше досадна. Беше сосема предвидлива и никогаш не се возбудуваше за ништо. Животот стана толку досаден што заклучив дека ми треба малку повозбудлива девојка. --На 28 години најдов повозбудлива девојка, но не можев да го држам чекорот со неа. Иташе од едни нешта до други и никогаш никаде не се задржуваше. Правеше луди, ненадејни работи и ме правеше мене исто толку среќен колку и беден. Во почетокот беше забавна колку и енергична, но немаше никаков правец.И така одлучив да најдам девојка која знае што сака. -- Кога наполнив 31 година, најдов паметна, амбициозна девојка која цврсто стоеше со двете нозе на земјата и со неа се оженив. Таа беше толку амбициозна што набргу се разведе од мене и ми зема се што имав. ---Сега сум стар и помудар, па барам само плавуша со големи гради. |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
postojat milion pricini
Изменето од ANITA11 - 03.Март.2009 во 15:35 |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ха ха хаа..машки аспект Рубиковата коцка е изазов од кој некој веднаш се откажуваат, некој мести само една страна па се откажува, некој 2, некој, најупорните ја редат така речи цела |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Brakot stana ko rubikova kocka
Ima mnogu pricini za razvod, no glavnata e vencavkata. Изменето од zbunet - 24.Февруари.2009 во 18:24 |
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama poveke bez pari...
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa zatoa izleguvame, si barame partner sto ni odgovara. Kako veli popot: i vo dobro i vo zlo... Koj se kara, se kara i so pari i bez pari |
||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Siromastija il ne , mislam deka dur ne svati brakot kako teamiska rabota , se dava se zema , dotogas ke imame razvodi.
Zalnoto e koga se gleda na niv kako lesen izlez, ziveam vo opshestvo kaj sto razvod , von bracni vrski se po obicaeni od zdravo semejstvo i retko koj se zrtvuva za istoto , sveganite kolku i slobodno umni da se se i mnogu sebicni a sebicnost so uspeshen brak ne sospaga za zal... |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E da de..siromashtijata e poteshka kako ladniot vozduh...ta odi dolu..pozemi...a ljubovta lesna..kako topliot vozduh...lesno bega...
|
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pogovorkata e: koga siromastijata vleguva na vrata,ljubovta izleguva niz pendzereto!
|
||
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lugje moi se e individualno. Nekoj se zele od ljubov pa se razvele, nekoj se zele onaka, kolku da se ozenat/omazat pa so vreme si se zasakale. Nekoi go odrzuvaat brakot zaradi decata, nekoi odlucuvaat da se gledaat samo sebe. Nekoi po razvodot ostanale prijateli i zaednicki go teraat vospituvanjeto na decata drugi od sakani ljubovnici stanale krvni neprijateli. Sega vo vreme na ovaa golema bedotija, siromashtija izleze na videlina ona nardonata- Siromashtijata si tepa zenata. Lugje se oddale na alkohol, stanuvaat nervozni zaradi nemokjta da se grizat za semejstvoto, nemaat rabota. Socijalniot problem navleze dlaboko vo sekoja pora na semejnoto ziveenje.
|
||
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
haha...dobro kazano....isto kako umren,a?
|
||
|
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobro otvori gi ocite pred da se zenis/mazis, a potoa zatvori gi.
Shekspir |
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...da a uste poubava koga se na site strani,so cel poedninecot ne socijaliziran da ne se vklopi so nekogo zaedno vo edinstvo.........
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....zar ne e malku pregolema odgovornosta sto ima se stava na decata ,çii roditeli se vo brak SAMO radi niv
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |