![]() |
|
Принц на бел коњ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 40> |
Автор | ||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
А ЗАСПАНАТА ПРИНЦЕЗА. НЕЛИ СЕ ИДЕАЛЕН ПАР?
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
princot na beliot konj...
![]() |
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
... na streliste za glineni golubi... cekam spremen za otstrel, lebdam vo vozduh i cekam da me pogodi tvojata Amorova strela... a mojata ljubov da se rasprsne vo vozduhot i da ja oblee celata zemja i da ja oboi vo boite na ljubovta... P.S. ![]() Ova ne e moja ljubovna izjava kon Dzo (pu pu skraja da e), tuku samo mala momentalna inspiracija da ja dovrsam negovata misla... ![]() |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
|
ни коњ ни ројална титула....
само подрасипан точак и љубовна летаргичност... ouh baybe...као глина сум... |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
![]() ... so ergela konji... Изменето од Marko Polo 1 - 19.Декември.2010 во 16:18 |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
pillot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 836 |
|
Секој Ѓуптин се чувствува како принц ако е истопорен на бела кобила. (народна поговорка) [/QUOTE] znaci zatoa lugevo nazele beli bugarski mercedesiiii ![]() ma princot e tuka samo sto princezite treba ponekogash da ponudat neznost i vnimanie i princot stanuva...kral ![]() |
||
bidi sekogash onoj sto vistinski si
|
||
![]() |
||
|
![]() Ne gi ocekuvaj princ Charming & SnowWhite. Mozebi imas del od bajka, samo ne mozes da ja prepoznaes... |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
ne baraj bo bajkata zivot
vo zivotot pobaraj parce od bajka |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
oh yessss ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
Секој Ѓуптин се чувствува како принц ако е истопорен на бела кобила. (народна поговорка) |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
а зарем уште има такви кои вруваат во бајки
![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
На темава се чувствувам како ''Рената во земјата на чудата''.
Времето за бајките одмина.... |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
принцовете избегаа
нема ни принцеси останаа само белите кобили. |
||
![]() |
||
Pannet ![]() Група ![]() ![]() Истражувач Регистриран: 05.Август.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
|
Дали сте го сретнале принцот на бел коњ може да кажете откако ќе го поминете животот со некого и не остарите заедно.
Додека сте млади не знаете што ве чекува во иднина со човекот со кого сте во моментот...т.е. не знаете дали принцот во иднина ќе се пртвори во вештер... ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |