IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Какво образование имате?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Какво образование имате?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 20>
Автор
Порака Обратен редослед
DjSpakY Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DjSpakY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2008 во 13:12
Sredno
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 22:27
a?,....site obrazovani ne se i ,...voobrazeni!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 22:10
Originally posted by brza brza напиша:

mnogu ne gi "mirisam",....... tie shto se prchat so "obrazovanie"!

Демократија, батка, заврши и ти па се прчи, кој ти брани!
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 21:00
mnogu ne gi "mirisam",....... tie shto se prchat so "obrazovanie"!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 18:07
Меѓу останатото, во купот дипломи имам и една од к*рсот за министри, ама никако да ја погодам вистинската партија на изборите.
Кон врв
bibka Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2007
Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 15:43
Originally posted by orlov orlov напиша:

Originally posted by maja_070 maja_070 напиша:

KOJ E VASIOT NACIN NA OBRAZOVANJE?DO KAJ STE I KAKO IDE?MENE MI E SUPER NA FAKULTET:)
Тоа што ти е супер е добро. Што со оние на кои тоа супер не им е достапно? Немале можност да се запишат поради матерјалната состојба.Заврши го квалитетно факултетот и бар морално покажи дека ете нешто е постигнато.Сите кои сена факултет имате морална обврска да се боритеза вашите врсници да можат бесплатно да завршат некој од факултетите. Но, и да им давате предност при вработување.Само тогаш и само така ќе бидете големи.

Mорам да признаам дека од многу различни аспекти го анализирав Вашиов пост,но секогаш на крајот пак не се сложував со вас.
Ќе дадам примери од реалниот живот:
-кој не е во можност да му го продолжи школувањето на своето дете,господинот што во една анкета пред Нова Година се изјасни дека земал кредит да ја дочека Новата и да ги прати ќерките дотерани,нашминкани и стокмени на дочек или пак родителот кој на една родителска средба на еден од приватните колеџи дошол во опинци?Да не ме разберете погрешно,за првиот господин од анкетата незнам какви ученици му се децата,а за вториов со сигурност знам дека неговото дете доби стипендија и сега студира во Америка! Значи,се е во човекот и во неговите стремежи и способности.
-незнам зошто така и се обративте на маја_070,ве цитирам:"Бар морално покажи деке ЕТЕ НЕШТО Е ПОСТИГНАТО???
-за вработувањето-нели тоа е и целта на образованието и целта на секој човек,а не мерило на големината и доблеста на човекот?
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 12:31
Originally posted by maja_070 maja_070 напиша:

KOJ E VASIOT NACIN NA OBRAZOVANJE?
DO KAJ STE I KAKO IDE?
MENE MI E SUPER NA FAKULTET:)

Тоа што ти е супер е добро.
Што со оние на кои тоа супер не им е достапно? Немале можност да се запишат поради матерјалната состојба.
Заврши го квалитетно факултетот и бар морално покажи дека ете нешто е постигнато.
Сите кои сена факултет имате морална обврска да се боритеза вашите врсници да можат бесплатно да завршат некој од факултетите. Но, и да им давате предност при вработување.
Само тогаш и само така ќе бидете големи.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 12:23

ВСС, со 33 год. работен стаж плус бенефициран.
сепак незадоволен, поради младината со која сипоигрува дрѓавата и ја принудува да бега надвор од неа, само за да нивните владеат вечно.

А со кого ќе владеат кога ќе снема народ? (кој ќе ги погребе кога ќе умрат)
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 12:14

ВСС, со 33 год. работен стаж плус бенефициран.

сепак незадоволен, поради младината со која сипоигрува дрѓавата и ја принудува да бега надвор од неа, само за да нивните владеат вечно.

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2008 во 09:58
Целовечерно училиште - од смрачка до зори. Да знаев дека е толку тешко немаше да се запишам!
Кон врв
blagorodna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2007
Поени: 568
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 09:44
Dimiotar Vlahov, kozmeticki smer
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 08:48
Originally posted by emkas emkas напиша:

Visoko - Pedagogija  ama  seauste ni eden den staz na struka, a kako sto mi izgleda nema ni da imam  na struka staz za zal.

Десет години го делев твоето мислење ама еден ден, гледај чудо, огреа сонце.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 08:45
Originally posted by nina1 nina1 напиша:

jas ushte ni sredina od 8-moletkata ne zavrshiv

Не бразај, ќе завршиш. Кога ќе завршиш ќе посакаш да се вратиш назад.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 08:44
Originally posted by marco_antony marco_antony напиша:

elektro_inzenjer_filozofski_smer

Електро инженер - филозовски смер ! Хм! Мислам дека ваква диплома се стекнува ако фатиш гол електро проводник додека читаш некоја филозофска книга.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.