|
Какви сте во кревет ? |
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Автор | |
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хм... па 50% од времето мислам на sex а другите 50% спијам
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa aktivna fala bogu, bez akcija nema reakcija, ako sakam zadovolstvo mora da zadovolis - vo krevet
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veke probano Изменето од maja - 23.Август.2006 во 14:48 |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE trudam da sum sekogas aktivna iako ponekogas mislam samo na licnata satisfakcija pa se slucuva i da sum pasivna,ali REtkO!
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ahamm
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
MisIcA***
Нов член Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima i neaktivni trupki u krevet, drugarka mi mi kaza za edna koja se pravela svetica a bila rabotena lele lele
|
|
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лелеее, колку обожавам она да лежи на грб,јас да и ги имам земено ноџињата во раце и кренато високо додека влагам во неа... ауффффф, тоа секогаш го практикувам, не за друго и девојката во таа поза најубаво ме осеќа, машки пробајте го тоа, нема да се каете јас ви гарантирам
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Микс!!! Малце акција малце на грб, па пак акција па пак на грб!!! Јеби га кризи фаќаат кога ја тераш подолго време!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
VkusiMe_M
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga kako zavisi od situacija ponekgash jas sum povekje aktive a taa e pasivna i obratno se zavisi kako kje ni trgne ljubovniot chin. Ali nikogash ne sum umoren za da imame sex bar do sea ne sum imal nekoj izgovor za da ja odbijam mozhe u start onaka ne sum raspolozen i nesakam ali posle se toa se menja... i stanuem raspolozen.
|
|
Itn...
|
|
berserk
Нов член Регистриран: 08.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi se desilo so devojka da nemam kon nejze cuvstva a da e jako dobar seksot i so devojka kon koja imam cuvstva seksot da e tapa. Custvata ne se bitni vo aktivnosta ili pasivnosta.Se e do hemijata i fluidot. |
|
maja_070
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi do cuvstvata sto gi osekas sprema partnerot
|
|
m.v
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е тука те поштувам бејби, обожавам да имам секс на други места низ станот, без спомнување на креветот
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во кревет легнувам обично кога сум уморна и кога ми се спие....а за другите активности има и други места низ дома
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |