![]() |
|
Колку време посветувате на својот изглед? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 11> |
Автор | |
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
тоа веќе е болна нарцисоидност... |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
min. 5 do 6 saati |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
I od zabite pocnaa vlakna da mi rastat
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Некако не ми се троши многу на себе. Како да навикнав да го штедам за да ми се најде кога ќе имам девеесет гидини.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ke zastanam pred ogledalo da se bricam i ne znam od kade da pocnam, oti sum ko vukodlak
|
|
![]() |
|
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Кога вежбам саати а кога се спремам 5 минути.
|
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
зависи од расположение од 5 до 55минути
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
Dur sedam na solja i istovremeno dobivam inspiracija za novi postovi
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
20 minuti ako se vrtkam, a mozam i za 5 ako kasnam poshto kisnam tuka do posledna minuta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
прилично многу....на сметка на живците на другите...
![]() |
|
![]() |
|
Diki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
zavisi , kade treba da odam, za po doma sam si normalno, za na rabota , sportski , ali za vo grad wow.
![]() |
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Морам да си признаам (иако тоа во јавност никогаш не го кажувам) дека дури и премногу време си посветувам. Некогаш и ќе излажам дека сум на состанок, а јас си одам на масажа или некој таков релаксирачки третман
![]() |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
renesansa ![]() Група ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 72 |
Dovolno, za da ne izglem zanemareno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
BarbB ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Mnogu, i pak imam gadna navika da docnam... Ama rabotam na slucajot da se popravam
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |