![]() |
|
Мажите сакаат да доминираат |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 12> |
Автор | ||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zavisi za kakov vid na dominacija zboruvame,ako e opshto odnos maz-zena,ima i edna druga izreka.....Mazot e glavata,no zenata e vratot ,pa neka mrdne ako moze bez vratot
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Ja le me. ![]() Ne se najde maz shto ke me komanda ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
da se razbira deka sakaat da dominiraat
no ima i zeni shto dominiraat ![]() |
||
![]() |
||
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
|
petelot pee kokoskata gi pisuva notite
da se razbira dominiraat |
||
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Oni kutricki sakaat ama kolku uspevaat
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
ДА, мажите сакаат да доминираат, тие никогаш нема да признаат но повеќето од нив не сакаат партнерката да им парира во работата, во образованието, во семејството....а инаку мажите се сеуште доминантен пол на Планетава, се уште се игра по нивни правила. |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
|
Bi rekla poinaku , zena koja ne e barem malce dominirana ne se oseka sigurna vo svojot partner i togas ne e celosno srekna i ispolneta.
Ne zboruvam za ne pocit , treba e cenata , sakana , ama i da sa se akciite podelini 50% -50% , toj da ja drzi zlatnata akcija i ke ve molam devojcina ne mi se frlajte vgusha bez da razmislite..
|
||
U never get a second chance to make a first impression
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
i da vekje koga vozish kolata i mazot se slicni Mona dodeka nelegnes ispod niv neznaes so im fali |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
ако, нека сакаат да доминираат ама јас имам да кажам нешто за жените: Жените се родени возачи: Прво те палат, потоа те возат, па те газат и на крај те заобиколуваат... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
|
pa to kaza ubavo deka sekoj saka da dominira.....znaci i jas ![]() ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
a,...ti ?,..sakash?
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
|
tocno ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |