![]() |
|
Бисери на професорите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 16> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"sho e ovoa, k*rci-palci na tablata?!"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...ako me lutish ushte malku nema da ti ja popravam petkata...
...shtom nikoj nema ...jas ke izberam dobrovolec... |
|
![]() |
|
An4i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
biseri na profesorite
auf gi ima mnogu kako se smeeme i toa na cas ziti profesorite :D:D:D:D |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
час по музичко, пеење по ноти:
ученик: ... не можам сам професорката: пробај со мене |
|
![]() |
|
lpartik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
ЈАС СУМ СИ ВОСПИТАН...
![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
ЗАВРШИ ПРОЕКТОТ, ГИ ПРЕВОСПИТАВМЕ, ПА ТИЕ СЕГА ДРЖАТ ТРИБИНИ НА ТАА ТЕМА ПО УЧИЛИШТАТА. МУЛТИПЛИЦИРАЊЕ НА ЕФЕКТОТ
![]() |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
lpartik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
А ВЕЌЕ НЕ СИ?
![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
НЕ, БЕВ ВКЛУЧЕН ВО ПРОГРАМАТА ЗА ПРЕВОСПИТУВАЊЕ НА ПРОФЕСОРИ ШТО СКРШНАЛЕ ОД к*рСОТ.
|
|
|
|
![]() |
|
А ТИ ВО ЗАТВОРОТ ЛИ РАБОТИШ?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ЗНАЕВ ДЕКА Е ТОЈ...СЕКОЈ ДЕН МЕ МОЛЕШЕ ДА ГО ПРЕМЕСТАМ ВО ДРУГИОТ БЛОК, КАЈ УБИЈЦИТЕ...
![]() Изменето од majstorce62 - 02.Март.2008 во 18:36 |
|
|
|
![]() |
|
ТОЈ ПРЕТЕРУВАШЕ, АМА МУ ГО СМЕСТИЈА...ГО НАМЕСТИЈА ВО ИДРИЗОВО.
![]() |
|
![]() |
|
ОВОЈ ЕПТЕН ЈА ПРЕТЕРАЛ... |
|
|
|
![]() |
|
ГИ ИМАЛО ВО МИНАТОТО, ГИ ИМА СЕГА, А БОГАМИ И ВО ИДНИНА ЌЕ ЖИВЕАТ ТАКВИТЕ ПРОФЕСОРИ КАКО ТВОЈОТ.
|
|
|
|
![]() |
|
Додека класниот го запишува часот, едно девојче штрака со пенкалото.
ПРОФЕСОРОТ :(тивко) ЧУПЕ, НЕ ШТРАКАЈ СО ПЕНКАЛЦЕТО, ДА НЕ ТИ ГО НАБУТАМ У ГАЗЕНЦЕТО. УЧЕНИЧКАТА : (Не го слушнала, па продолжува да си штрака.) ПРОФЕСОРОТ :(погласно) ЧУПЕ, НЕ ШТРАКАЈ СО ПЕНКАЛЦЕТО,ДА НЕ ТИ ГО НАБУТАМ У ГАЗЕНЦЕТО! УЧЕНИЧКАТА :(Веројатно не слушнала, продолжува да штрака) ПРОФЕСОРОТ: (Веќе нервозно и гласно) ЧУПЕ! НЕ ШТРАКАЈ СО ПЕНКАЛЦЕТО, ДА НЕ ТИ ГО НАБУТАМ У ГАЗЕНЦЕТО! (Она што следува е уште посмешно, ама бара многу простор, а освен мене, никој друг не се смееше.) Изменето од lpartik - 02.Март.2008 во 17:15 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |