IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - ЧПП - Прашања околу хомо и бисексуалноста
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЧПП - Прашања околу хомо и бисексуалноста

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678>
Автор
Порака Обратен редослед
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Статус: Офлајн
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2006 во 08:00
Originally posted by Corporal^^ Corporal^^ напиша:

Originally posted by RebeL RebeL напиша:

kako da ne biseksualec

Да бе ти знајш поќе од мене....

eeeeeeeeeeeeeeeee uste prasvas

Седи бе, да не имаш PhD. случајно??
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
Corporal^^ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Поени: 833
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2006 во 00:22

kako da ne biseksualec

eeeeeeeeeeeeeeeee uste prasvas

Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2006 во 18:46
Можеби за неедуцирани не ја бива таа работа... јас не се сместувам во такви
Кон врв
zsbreaker Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 26.Јануари.2006
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zsbreaker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2006 во 05:11
Sakash da kazes deka imash ljubeno momi, a i deka gazeto ti go pleskale?

Ne be brat, kogo kje lazesh ?   Ne ja biva taa rabota!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2006 во 17:54

kako da ne biseksualec

Кон врв
Corporal^^ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Поени: 833
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2006 во 13:03

Благодарам наталија за одговорот во мое име. Воедно машала темава 2 страници направи.

Vkusi_Me бисексуалец сум. А зошто прашуваш? Имаш некој проблем со тоа или можеби си заинтересиран/а за мене??

kako da ne biseksualec

Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2006 во 22:30
Originally posted by natalija natalija напиша:

Штета што си далеку

?!?
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2006 во 18:17
Штета што си далеку
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zsbreaker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2006 во 16:31
ne sum sudija da go sudam!

sam se osudil PEDEROT !

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2006 во 22:50

„Педер“, односно хомосексуалец е личност чијашто сексуална ориентација е хомосексуална, односно сексуално го/ја привлекуваат личности САМО од истиот пол, а не (и) од другиот (спротивниот) пол.

Бисексуалец е личност која ја привлекуваат припадници и од двата пола.

Хетеросексуалец е личност која ја привлекуваат припадници САМО од другиот (спротивниот) пол.

ЕДИТ:  Bi-curious е личност која практикува секс со еден одреден пол, кај која постои јасна (недискутабилна) привлечност кон тој пол, но пројавува интерес и кон другиот пол, било да е само сексуална привлечност (најчесто) или нешто повеќе.

Сега јасно ти е? Дечкото што го праша убаво си ги кажа своите чувства, и сега ти според општоприфатените дефиниции можеш да заклучиш на која сексуална ориентација тој припаѓа, без да му судиш дали тоа било добро или лошо за него затоа што не е твоја работа!

Изменето од RebeL - 22.Март.2008 во 12:16
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zsbreaker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2006 во 14:20
ajde objasni mi ti sto e peder ?

bash sakam da doznam, posto cel zivot zborat okolu mene a jas kako tele ne znam sto znaci peder !

Cekam odgovor
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2006 во 07:51
Originally posted by zsbreaker zsbreaker напиша:

i ti li si peder ?

Леле аман слушај се што зборуваш! Читни малце што значи педер па после прашувај ги другите за нивната сексуална ориентација!
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zsbreaker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2006 во 07:22
i ti li si peder ?
Кон врв
tomibt Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tomibt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2006 во 12:34

Мене на пример ми е супер со жена, ме пали ме возбудува, ама кога ќе помислам или видам гол маж, или секс со гол маж на ТВ, Видео, Интернет, плажа, во мене се буди некое чудно чувство, возбуда

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.