IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Кили легенда
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кили легенда

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 14>
Автор
Порака Обратен редослед
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Статус: Офлајн
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2013 во 15:51
Правда за Кили...Наместо да му дадат субвенции како земјоделец, они у притвор...ццц
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2013 во 00:49
Originally posted by mrzla mrzla напиша:

Mene mi e Kili odamna antipaticen lik.......samo moze onaka da mi dojde da recam......ma nemoj da me jebesh

изненадување
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2013 во 00:48

Кили вака кога го гледам по сликите, на земја ми мириса.ма ајде
Ама негов живот, негова тревка... он си знае
...
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2013 во 00:07
Mene mi e Kili odamna antipaticen lik.......samo moze onaka da mi dojde da recam......ma nemoj da me jebesh
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2013 во 13:32
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
Novak Nastich Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јануари.2012
Локација: Mauzdonia
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Novak Nastich Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2012 во 10:01
Originally posted by zagor zagor напиша:

ако Кили ви е"легенда" и "цар"..и се палите на него и неговите глупости ..тешко Вам!.губитник

mene drugi me palat a maestro Kili,gasi kade jas ne mozam da stignam..Kili,majstore neka sere koj sto saka..vae victis

Kili for prezident! Ima harizma za koja Gjorgje moze da sanja
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14571
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2012 во 22:59
Царот  легендата  се изглупира по кој знае кој пат и го снема ...
веројатно сега повторно е во некој  криза .....
ќе се врати по некое време повторно  како ...издуван  балон....  ( како што велеше  Фрчко на времето )   вртење со очи
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2012 во 14:30
ако Кили ви е"легенда" и "цар"..и се палите на него и неговите глупости ..тешко Вам!.губитник
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2012 во 15:47
Originally posted by Majkl Majkl напиша:

На прашањето „На што си?„ додуша можеше најпрвин да одговори со: „На Он нет„ или „на кабловска сум„ но не може секогаш во моментот да му текне на човека.

ne mu tekinat oti e na toa sto saka da bide...

Одговорот иако вулгарен, беше добра лекција за водителката да почне да размислува со своја глава а не со таа на гледачите.

"LIZAVCETO E ZA SITE STO IMAAT POTREBA OD VISOK SEKRET VO USTATA"
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2012 во 14:27
Не ги оправдувам ни двајцата споменати за своето однесување, но многу е очигледно дека на 
" водителката " не и местото на Тв, бидејќи едвај сврзува 2 збора.
Сум гледала 2 - 3 емисии во кои таа водела и нормално текстот и е претходно напамет набубан и ако треба да каже нешто надвор од рамките на својот текст, почнува да се буни и да се губи. А знае и додека чита нешто да се збуни.хи, хи...
За речникот на Кили не би коментирала, не му е прв пат.голема насмевка

Изменето од Schatzii7 - 17.Јануари.2012 во 14:44
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
Majkl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 3019
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Majkl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2012 во 13:41
На прашањето „На што си?„ додуша можеше најпрвин да одговори со: „На Он нет„ или „на кабловска сум„ но не може секогаш во моментот да му текне на човека.

Одговорот иако вулгарен, беше добра лекција за водителката да почне да размислува со своја глава а не со таа на гледачите.

Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2012 во 20:39
ма мислам дека легенди се сите што го сметаат настанов за релевантен...
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2012 во 19:39

Он си ја постигна целта...Ете велат имал најслушана емисија на радио(не сум се удостоил да го слушам)

А како тоа се рефлектираше...Скоро и да нема македонско видео на youtube,а да не прочитате коментар"Ма немој да ме ј...ш бре"

А и клинциве низ маало уживаат во таа реплика.

Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Поени: 6759
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2012 во 18:46
Originally posted by pajser pajser напиша:

ne vidov nikade samo prochitav ., shto imash napishano.....

a za tvoeto posledno prashanje ., pa i sama si dade odgovor.,  ., samo shto vo srzhta na nicknmt -ot e evangelie., i tuka neshto ., si prevzela a ne znaesh shto  e sushtinata na istoto..........

liht blue... aj bidi mi zhiva i zdravaголемо гушкање

Mojot nik e evangeliNe a ne evangelie. Nikot se odnesuva na Evangeline Lilly na koja shto mi imaat recheno deka nalikuvam.
Nareden pat prochitaj dva pati pred da napishesh neshto, bash kako shto i jas pravam. Osobeno nikot, sushtinskata rabota. Osnovno pravilo e koga vekje si reshil da debatirash so nekogo, da mu go znaesh barem imeto.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,703 секунди.