|
ШО ПИЈАВ ДЕНЕС !!! |
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Автор | ||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kokoljo , bolen ili zdrav kozumiram alkohol ,i nisto ne me sprecuje
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa lekot si odi kaj sto boli a alkoholot kade sto mu e mestoto
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eee dened jas ke pijam surup za pluca u picku materin , samo jas lekarstvata redovno gi mesam so alkohol
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Blazesi vi vas. Jas morav surup za grlo |
||
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
rakii , bavarski koktel , i posle pivo |
||
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
batka,so piavme bre.............. |
||
Клементина
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MLEKO PIJAV
|
||
precious..
|
||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
laga e toa , ama vcera subo si se zapiv na avtopat terav 220 na sat edno vreme
|
||
|
||
mane_bre
Нов член Регистриран: 10.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ништо посебно али знам дека кој пие пиво е*е све живо |
||
птичји грип
|
||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KAKVO PIENJE DENOVIVE IC NE MI SE PIE , SAMO MORA ZARADI STUDOT , AMA PAK NE MI SE PIE :((((
|
||
|
||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MALA SI ZA ALKOHOL
|
||
|
||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фанта пак...да не се љутит хектое шо не пишам за алхохол...ам сеа ми лежит на срце да си кажам шо пијав денес...и морам
|
||
Точачиња.
|
||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фанта....ми се поду стомаков...и без то ми е подујан...
|
||
Точачиња.
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што ти е мила ќе се шлогираш со тоа кафињата..ајде одмори малку напи се чајче како за промена |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |