IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Можно ли е да се заљубиш за еден месец?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Можно ли е да се заљубиш за еден месец?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 31>
Автор
Порака Обратен редослед
dreyk Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Октомври.2010
Статус: Офлајн
Поени: 41
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dreyk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2010 во 22:43
Хмм.
Па секој различно, и зависи во какво временски период се наојѓал, и на кое ниво бил пред тоа.
ДА речиме јас.
Имав врска од 1 ипол година (за некои е малце за некои не), па на крајот се скаравме. Ми беше толку тешко значи, сепак беа карањата повеќе пати и навраќање на др.грешни, но толку многу ме повреди цурата што незнаев каде да се свртам.

Со ова сакам да кажам дека јас сега ..нема шанси да се заљубам само во еден месец.
Прво ќе имам сеуште последици од минатата врска, второ ќе ми биди пак за врска за да не бидам повреден, и трето..ќе ми треба повеќе време да ја запознам карактерно..за да не излези пак како во минатата врска.

Аа некој што имал одамна врска, и ја преболил веќе, тој/таа мислам дека можат да се заљубат во еден месец. И зависи во какви односи се со тој/таа што го/ја симпатизирате :)
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2010 во 22:39

Можно е, во љубовта не постојат никакви правила туку

само моменти исполнети со
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2010 во 12:05
може, зошто да не... и за мноооогу пократко од еден месец љубов
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2010 во 19:59
не е можно да преболиш

и незнам дали е можно да се заљубиш...
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2010 во 17:25
Можно е... мечтаење

Но можно ли е да ја/го преболиш за еден месец? воздивнување
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2010 во 16:44
Можно е....во љубовта не важат правила ниту временски  интервали .
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
osamen_1 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 10.Мај.2010
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај osamen_1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2010 во 16:39
Може може!! Исто како мене што ми се случи после првиот муабет со неа. Муабетот течеше како подмачкан и осетив нешто поинакво према неа. Но не мораше сега кога и двајцата сме на крај со студии а сме од различни градови, нема смисла да се пробува нешто повеке бидејки тоа ке резултира само со болка
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2010 во 11:37
Nemam pojma, ne sum od tuka.
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2010 во 08:35
da
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2010 во 17:36
od tamu ne e 100% tocno deka ne si zensko (sala)голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
riki1899 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2008
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај riki1899 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2010 во 17:35
Originally posted by La Ninja La Ninja напиша:

pa ti ne si zensko pa da reces od tvoe iskustvo za zensko голема%20насмевка eve jas kao zensko (ko so gledam zensko sum ) velam deka ne e taka. deka nema sansi za 1 mesec da se zaljubam pa koj i da e.
znaci ni ova ne e 100% tocno?
    basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?      
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2010 во 17:29
ni toa ne e tocno. vo nisto ne mozes da si siguren 100% ne znam samo od kaj na pamet ti padnaa veterinarite za primer.
Кон врв
riki1899 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2008
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај riki1899 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2010 во 17:28
ni veterinarite ne se zivotni,ama perfektno gi poznavaat zivotnite i se okolu niv
    basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?      
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2010 во 17:23
ne si zensko duso среќа
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 31>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.