|
Можно ли е да се заљубиш за еден месец? |
Внеси реплика | страница <1 45678 31> |
Автор | |
dreyk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 27.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хмм.
Па секој различно, и зависи во какво временски период се наојѓал, и на кое ниво бил пред тоа. ДА речиме јас. Имав врска од 1 ипол година (за некои е малце за некои не), па на крајот се скаравме. Ми беше толку тешко значи, сепак беа карањата повеќе пати и навраќање на др.грешни, но толку многу ме повреди цурата што незнаев каде да се свртам. Со ова сакам да кажам дека јас сега ..нема шанси да се заљубам само во еден месец. Прво ќе имам сеуште последици од минатата врска, второ ќе ми биди пак за врска за да не бидам повреден, и трето..ќе ми треба повеќе време да ја запознам карактерно..за да не излези пак како во минатата врска. Аа некој што имал одамна врска, и ја преболил веќе, тој/таа мислам дека можат да се заљубат во еден месец. И зависи во какви односи се со тој/таа што го/ја симпатизирате :) |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можно е, во љубовта не постојат никакви правила туку само моменти исполнети со
Бакнежи, прегратки, очи насмеани и две срца
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може, зошто да не... и за мноооогу пократко од еден месец
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е можно да преболиш
и незнам дали е можно да се заљубиш... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можно е...
Но можно ли е да ја/го преболиш за еден месец? |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можно е....во љубовта не важат правила ниту временски интервали .
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
osamen_1
Нов член Регистриран: 10.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може може!! Исто како мене што ми се случи после првиот муабет со неа. Муабетот течеше како подмачкан и осетив нешто поинакво према неа. Но не мораше сега кога и двајцата сме на крај со студии а сме од различни градови, нема смисла да се пробува нешто повеке бидејки тоа ке резултира само со болка
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemam pojma, ne sum od tuka.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od tamu ne e 100% tocno deka ne si zensko (sala)
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ni toa ne e tocno. vo nisto ne mozes da si siguren 100% ne znam samo od kaj na pamet ti padnaa veterinarite za primer.
|
|
|
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ni veterinarite ne se zivotni,ama perfektno gi poznavaat zivotnite i se okolu niv
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne si zensko duso
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |