|
МОЌТА НА ЗБОРОВИТЕ |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.........ниедна вода не може да го измие она што излегува од устата |
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke bide podobro .... samo ne trcaj ....
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас пак никако не можам да ја сватам моќта на зборовите. И затоа сите погрешно ме сваќаат. Битно на крајот, секогаш ја оплескувам.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zavisi koj ke gi izgovori t. e. kakov statuv poseduva. Ne e isto koga ke ti kaze od ESM ( pojma nemam kako se vika sega ) deka ne si platil smetka i deka ke ti ja isklucat strujata ili cistackata u vlez deke ne si i platil oti mozes da se vadis deka zaboravila
|
||
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tvojava teorija nemoze da se primeni - dotogas lujgeti ke gi zamenuvaat tie kompjuteri i najvazo sredstvo za nivno upravuajne KE BIDE ZBOROT |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
убедена сум дека зборовите се наj мокното оружие што го совладал човекот во текот на историското време.
знам дека со силата на зборовите можеме планината да е претвориме во море, а морето во небо. знам дека зборот е едината причина за насмевката и тагата, за радостта и плачот... знам дека зборовите се тие които предизвикуват во нас едно или друго чувство. знам дека зборовите можат да запалат лjубов , но и омраза. знам дека играта со зборовите е таа коjато може да промени светот или просто светот на еден човек...за добро или зло. |
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како беше она: Убавиот збор железни врати отвара!!! (ако нема љубов, нема убав збор; дали љубовта е “збор“?)
|
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Луѓето ќе заборават што си рекол.
Луѓето ќе заборават што си направил. Но никогаш нема да заборават какви чувства во нив си разбудил". |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mudriot mnogu malku zboruva.....samo oseka!Za da ja osetis mokta na zborovite treba da bides nivni gospodar,ostri se kako noz koga ke gi izbalansiras....Nisto nemoze da te sopre na patot kon celosnoto spoznanie!
Zborovite vo izvrten redosled se sekogas ubavi...podredeni vo red davaat slika na covek koj gi ima,no nikojpat ne znae da upravuva so niv! ZAPAMTI,PAMETEN COVEKU,DELUVAJ SO SVOETO SRCE I SVOITE CUVSTVA! Изменето од Joshua_Tree - 23.Февруари.2010 во 14:08 |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kazi mi so kogo se druzis i ke ti kazam koj si.
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Две нешта ја исполнуваат мојата душата со восхит: ѕвезденото небо над мене и моралниот закон во мене...
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e pa inaku od kaj ke znam |
||
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nekoj i kazal deka e taka |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сите ние грчевито се држиме за минатото и фантазираме за иднината... Затоа не нема во сегашноста. |
||
||
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |