|
В.И.П - Големиот брат |
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да Магдалена.........и не само што џвака и пуши
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Група луѓе, затворени во куќата на Големиот Брат. Нема глума, секој си го покажува вистинското лице во овој социјално-психолошки квазиексперимент. Па така имаме травестит кој плаче зашто не го известиле што дошло до промена на одлуката и некој решил да започне врска без да ги извести, друг со невољни движења на група мускули наречени тикови ги врти усните и очите, трета нон стоп џвака со отворена уста небаре прежива и баш и е гајле дали е тоа вкусно или невкусно, друг пцуе сочно....
Изменето од NRGMKD - 24.Февруари.2010 во 06:00 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Последиците од менопаузата се гледаат по реакциите на Лепа Лукич. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама се изглупира БОКИ 13! Како некоја жена е! Младен добро го наседна, неверував дека е толку **** и наивен! ......Се распалака!........Се понижи!........... наседна на штосот на Младен!........
Изменето од NRGMKD - 23.Февруари.2010 во 16:45 |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kombinaciite za peenje im se interesantni
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
MySelfme
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Novata zadaca e interesna, ce peat, ce se natprevaruvaa..Boki e vo grupa so Lepa i Ervin.....huhuh
|
|
NOTHING NEVER ENDS...
Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni. |
|
suzica1111
Нов член Регистриран: 30.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lepa bese interesna vo pocetokot ama sega pocna da odlepuva, znaci pucaju savovi.
Samo se kara so nekoj...prava baba. |
|
Sakam da umram mirno vo son kako mojot dedo, a ne kako negovite patnici vreskajki.
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога да погледнам...тој Бора...само нешто јаде... жив гладен е
секогаш .....
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го делам мислењето со мрзлата. Изменето од NRGMKD - 23.Февруари.2010 во 16:46 |
|
|
|
MySelfme
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zasluzeno izleze Tamara...devojkata e mila i ubavka, no ne se snajde najdobro, ne se uklopi...
|
|
NOTHING NEVER ENDS...
Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni. |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересни ми се....само незнам баш што се случува последно време.......
Ена убаво ми пее,не е лесна и ***** ,се снаоѓаше многу во игрите и ми го погодува стилот на облека убавка ми е Анабела..............немам зборови.....***** Ера е вулгарен знае да претера,ама многу ми е чакче,знае да направи интересна атмосвера Изменето од NRGMKD - 23.Февруари.2010 во 16:46 |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj li ke iskoci denes
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не беа стариве немаше да го гледам, ама стварно е интересно.
Ме трогна Лепа со куклата-човек навистина не може да има се. А старциве двајца се кома, овој Ера, стварно лошо чоече ама му дава душа на шоуто, кога ги намачка рацете со лук и отиде да им служи на “богатите“. И си зборат со овој Бора, сами, и Ера му вика: “Ја би Боро све ово отерао у ПМ, ови не знају ни за воду да зараде“ |
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovie dva dena ne gi gledav, ama slusav bilo interesno. Posebno koga shpagetite im se vlecele ko zmii. Samo Anabela jadela pravilno. Im s egledaat manirite, koi verojatno od estradata i parite ne uspeale da gi naucat.
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |