|
Владата ќе дозволи увоз на стари автомоби |
Внеси реплика | страница <1 45678 17> |
Автор | |
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A demek Bugarite gi sobraja kaj niv ubavite koli i sega vo evropa ostanat e samo shkartot??? |
|
car's freack
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а бе... малосутра... ти купи си нова кола... кој ти брани... а народот сам нека си одлучи што ќе си купи... уствари гледај го Гласот на народот со оној... и немој да се нервираш... Изменето од Анастеа - 24.Февруари.2010 во 20:45 |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на нас ни забрануват, на вас ви дозволуват...
Благо вама! |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
олдтајмерите ќе се вклопат перфектно во изобилието споменици ......... од историјата ......... |
|
zaratustra
Група Регистриран: 22.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stara kola e stara kola,nova-i od hartija da e nova e!ovde tema ne e socijalnata polozba na makedoncite,tuku euforijata so se sozdade kaj narodot so odlukata na vladata!Sekade vo svetot ima normalni pravila na igra,kaj nas nema igra strikane!Me nervira to so ke go e***** narodo `da go smenval vozniot park`!koj vozen park be!!!treba narodot do pari da dojdi za normalni raboti da mozi da priusti a ne da me kupva trash- demek pazete sega nema 128ki da vozite na Fritz gjubreto od pred kukja ke mu go cistite!U stvari mozi i nigerijci da se pisime za koli da vozime od afrika,pa znajs tamu kolku se evtini?pa i spogodba ke naprajme so afrikanskiot kongres mozi ke ne priznat pod ustavno ime...
Изменето од Анастеа - 24.Февруари.2010 во 20:45 |
|
allemagne dix points! (such is life) - Del Boy
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto posto deka e!....inache nema da posere takva glupost!.....4-5 godini "star"dizel ,...opel astra na primer,...mozesh da go kupish za 4-5 -6 000€!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
malosutra... ti da ne si diler na novi koli.... a... aaaaa?? |
|
laura.skopje
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 11.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj be neka vozi narod
|
|
zaratustra
Група Регистриран: 22.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobrite ocuvani,odrzani i doterani polovnjaci (koi gi fakjase i prethodnoto ni `polozenie` -do 7godini vnes )si drzat cena.Se so e ckart,isluzeno,spremno za brodovite koi tovarat na kilo za afrika e sega spremno za utovar za makedonskiot gragjanin koj ke go menuva vozniot park...madre de dios!!!dojdoja zlatnite 5 minuti na mercedesot(190d od vremeto na helmut kol)
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако испадне ко што треба застудирање во БГ, кажано е се одма како ќе ја возам и од каде документи
Инаку, уште народов вози преку фирма и немаат проблеми |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I kako ke ja vozis ako ne si drzavjanin na Bugarija? |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сум будала да земам кола од 2000 евра +500 евра давачки за да добиеш документација (ако имаше и акциза ќе беше 1500 евра се на се) + 250 евра регистрација + гориво за да ја донесеш....
јок бре братко...БУГАРСКА - 2000 + 180 евра, сосе регистрација, сосе зелен картон, тазе донесена од Германија , само ќе ти останат 600 евра за да и ставиш фарба , фелна, едно-друго... или за што сакаш намени ги, сигурно ти се добредојдени |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај вие двајца на ЛП
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |