IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Плоштад!?....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Плоштад!?....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 17>
Автор
Порака Обратен редослед
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 23:43
мир
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 23:41
Секој може да си каже дали спомениците му се допаѓаат или не.
Плукање и навреди по нашата историја не дозволуваме.
Ниту навреди помеѓу членовите.мир
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 23:34
само неспособни и некреативни луѓе можат да најдат замерка на сето тоа
замерка ќе му јадат оти во живот не оставиле ништо зад себе, и се полни со јас јас јас
киповите се наша историја, минато и иднина за цела нација која треба да си ја сакаме и да се гордееме со тоа што го имаме
киповите се спомен на македонци кои крв пролија за да денес сме тие шо сме, какви такви, благодарење на нив

јас можам да издржам да ќутам анастео кога некој ќе плука врз театар или друг објект но врз кипови на наши херои не можам

Изменето од anakin - 02.Мај.2010 во 23:36
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 23:27
Назад на темата, доста препукувања.

Мене ми се допаѓаат ептен, да признам се наежив кога ја гледав снимката голема%20насмевка

Велат биле мегаломански и огромни... колкави биле старите споменици на истото место?

Или колкав е споменикот на Гоце Делчев на плоштадот во Струмица? да

Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 23:21
Јас се борам за 100 метри асфалт...што ми се реална потреба....
затоа и ме заболе за спомениците и за лечењето на фрустрациите....
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 23:19
Originally posted by Ninja 35 Ninja 35 напиша:

Баш дека кажал Латас, знам дека не е така....намигнување
И не потпаѓам под никакво влијание....кај мене на улица чекам 5 години на обновување на прекопан асфалт...(изговор: немаме пари во општинската каса) .....
Так нормално....кого го заболе за потребите на обичниот граѓанин наспроти лечењето на комплекси и фрустрации на една личност и неговата клика.....не

Mislev na ona okolu nacionalnosta sto kaza LatasнамигнувањеSrce mi stopli.
Inaku ne ni se pogoduva nikako, ako bese denje zosto denje, sega oti e rano nasabajle zosto e tolku rano.
Site velat ne znaele a site mediumski kukji objavija snimki.Nema kaj nas tajno.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 23:18
Појди на плоштад.....ќе се изненадиш колку дупки има...намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 23:18

ако латас каже дека сега е 18 оо време за вести, знај дека не е така

газење%20од%20смеење

Изменето од anakin - 02.Мај.2010 во 23:19

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 23:17
патетичнио станаа
ако не било ноќе
ќе неа муабети оти возачот на дигалката личел на груевски
или
фирмата за поставување била на јатрвата на министерка
или
зш прво го поставија даме а после гоце

патетика...

Изменето од Анастеа - 02.Мај.2010 во 23:29

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 23:15
И не потпаѓам под никакво влијание....кај мене на улица чекам 5 години на обновување на прекопан асфалт...(изговор: немаме пари во општинската каса) .....
Так нормално....кого го заболе за потребите на обичниот граѓанин наспроти лечењето на комплекси и фрустрации на една личност и неговата клика.....не
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 23:13
тој кој краде цреши ги зима црешите и више никој не ги мисли
јас колку што сум запознат никој не дрпнал кипови како цреши, него ги поставил сите да ги видат... нешо си замешао
споредбата ти е здравје глупа голема%20насмевка

Изменето од anakin - 02.Мај.2010 во 23:14

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 23:11

Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Nema komentar,ubavo eголема%20насмевка
Даме и Гоце дојаваа на плоштад

Абе се е тоа убаво...само никако не можам да го сфатам поставувањето на споменик направено на начин како да крадат цреши.....во 3 наутро...без никој да ги види....размислување

Aj da ne potpagjame pod vlijanija i da gledame malku trezveno. Morase vo vreme koe nema da go remeti dnevniot ritam na Skopje. Sepak stanuva zbor za teshka mehanizacija koja ke go paralizira soobrakjajot. Vo red e vremeto, a i ubavo se pocna. Ubavo kaza Latasголема%20насмевка
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 23:08
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Nema komentar,ubavo eголема%20насмевка
Даме и Гоце дојаваа на плоштад

Абе се е тоа убаво...само никако не можам да го сфатам поставувањето на споменик направено на начин како да крадат цреши.....во 3 наутро...без никој да ги види....размислување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 22:57
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,164 секунди.