|
Разно |
Внеси реплика | страница <1 45678 33> |
Автор | |||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не,до таму со кола,а таму ти ќе ме возеше со Цесната
|
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
10101
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
So cessna? |
|||
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
|||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Што не кажа,јас ќе те возев до таму? |
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
10101
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Maka mi e da patuvam do Bitola, inaku i jas ke odev. |
|||
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
|||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ехх камо да можев јас....ќе уживав!
|
|||
|
|||
10101
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne be, ke patuvam, ke se macam. |
|||
|
|||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
10101,да не беше на аеромитингот ти вчера?
Или планираш денес да ја провозиш Цесната? |
|||
|
|||
10101
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
• Utva 75 sportski avion – 3
• Zlin akrobatski avion- 2 • Voen helikopter MI -24 -1 ...• Voen helikopter MI-17 -1 • Voen helikopter MI-8 -1 • Ultra lesni avioni – 4 • Motorni edrilici-2 • Bezmotorni edrilici-4 • Cesna 172 – 4 • Citabria - 1 • Utva 66 -1 Agenda-SABT-18.09.2010 : * 9:00-9:30 Pristignuvanje na gostite ucesnici na sobirot * 9:30-10:00 Postavuvanje na vozduhoplovite vo formacija za smotra na priodot na pistata. * 10:00-11:00 - Letacki brifing i pojadok za letacite - Razgleduvanje na izlozenite letala za veke pristignatite gosti * 11:00 Svecano otvaranje na sobirot * 11:30 – 15:00 Letacka programa: - Letovi so radioupravuvani modeli i raketi - Skokovi so padobran - Voeno manevarski let so helikopter - Akrobatski letovi so avioni ZLIN - Akrobatski let so edrilica - Letovi so ostanati vozduhoplovi - Poletuvanje na edrilici i slobodno edrenje * 15:00-16:00 Rucek * 16:00- Informativni letovi nad Bitola nameneti za posetitelite. Letovi so Avion tip CESNA 172 . * 18:00 Kraj na Letackiot sobir i prodolzuvanje so neformalno druzenje. Agenda-NED-19.09.2010: * 9:00 - 15:00 Letacki aktivnost – slobodno * 10:00 – 15:00 Informativni letovi nad Bitola nameneti za posetitelite. Letovi so Avion tip CESNA 172. * 15:00 -16:00 Rucek i zavrsetok na nastanot Copy-paste e ova inaku |
|||
|
|||
10101
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nekoj ke odi na aeromiting vo Bitola?
|
|||
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
зафрканција на страна, човекот убаво си ја врши работата, тие се знаците (превод, слободен си, оди)
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
10101
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jack In The Box na helikopter pravel. Zatoa ima kratka kosa |
|||
|
|||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Можеш и Драги Шпага да го следиш,тој е експерт за хеликоптери.
|
|||
|
|||
10101
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Probaj da go kopiras, ke znaes da letas podobro, pobrzo ke dobies rating... za ground crew |
|||
|
|||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ma eve go gledam veke 4 pat.... povtoruvanjeto e majka na znaenjeto...do vecer ke znam se
|
|||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|||
Внеси реплика | страница <1 45678 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |