IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубов со истиот пол
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубов со истиот пол

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678>
Автор
Порака Обратен редослед
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Статус: Офлајн
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2010 во 16:51
Да се гушнеш со некој...колку да го поздравиш-ДА! Ја го правам тоа.голема%20насмевка
Ама тоа лигавење, нема шанси.не
Освен ако не сум го/ја видела долго време.намигнување

Изменето од tiggy_sparrow - 31.Јануари.2010 во 16:51
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2010 во 13:48
Originally posted by Lithium Lithium напиша:

Во мојот клас на едни девојчиња веќе во навика им премина бацувањето во уста, ќе си ги испрчат усните и цмок.
Така се поздравуваат.
Јас не знам што да кажам на ова.
Можеби после неколку години оваа навика ќе им се одрази па ќе прерасне во вистинска љубов. не%20знам

Ова се дешаваше уште јас кога одев во школо, женските се цмакаа во образ и муцка , поготово тие шмизлите, ама сега сите го прават тоа.
Погадно нешто и поантипатично нема мислам. Лигушење и лепење бацили по лицеболен

Изменето од Glenn - 31.Јануари.2010 во 13:49
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2010 во 13:30
Originally posted by bijonse1 bijonse1 напиша:

Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

bijonse... mozda tebe ti e smesno...
ama mane boga mi mi se placi , posto taa sto ja bendisuvam ke si fati zenska неизненадување

ја ти гарантирам дека не е така.....
се уште не !! каде живееш ти...
тоа е само еден начин да биде ,, модерна .....во тренд,,....плазење
а дали си помислил дека тие само сакаат машкие желби да ги оствараат?
само колку пати машките велат ...,, со две во кревет.....да гледат лезз,,..
се што е озбилно се уште се скришнум ,,мрдаат,, никако јавно.....
така да слободно доближи се на чупето.........да
колку што таа не е заинтересирана да биде забележана и да биде во тренд - ниедна друга на планетава. Чупево си живее во свој свет.... апсолутно...
можеби (дај боже) не е обратна, ама колку што знам јас не можи да биде нормална девојка кога насекаде изразува љубов само спрема другарка и...

НЕмам ништо против, јас би можел и со 10 девојки наеднаш, не ми е тоа проблем, ама чисто сумњам дека таа ќе погледне машко (освен како другар) во догледно време...
Ни ова не е јавно, ама пошто градов е 60 000 сосе кучиња, секој знае за секого и ништо не се докријува...
така да...незагриженост

Литиум... па тоа е блага фаза бе, еј... напрчи се со усните и цмок со другарка ти...

@тиги: многу пребирам, и ретко најдувам некоја што ги исполнува сите критериуми...тага и после обично од недела дена не можам да издржам фазла со неа и повторно сингл....
Белки... не е лез, се надевам дека само смета дека и е рано (замисленост 16 години чупиште..) да почне да ги гледа машките и на друг начинсреќа

Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2010 во 13:21
љубов со ист пол е просто бљакболен
ми се лоши од самата помисла а камоли да го направам тоа..
нееееееееееееееееееееееееемааааааааааааааааааааа шаааааааааааааансииииииииииии
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2010 во 01:48

Добро ве информирале наставниците  намигнување

Нормално е , природно е , здраво е .... да се развива љубов
  помеѓу личности од различен пол....среќа

Љубов со исти пол .... тоа е ... нездрава, да не речам ...
 ... ненормална љубов....тага
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2010 во 00:51
Срот онголема%20насмевка
Нема среќа со женските...Де биле со “шини“, сега па оваа лезз... голема%20насмевка

Околку темата...
Сум чула дека хомосексуалноста е болест. тага
Така не информираа наставниците...
Перење на мозок е ова или не, незнам.

Само знам дека секој си има право да одлучува што ќе прави со својот живот...
Геј бракови-можеби!
Дете израснато во геј брак-НИКАКОне

What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2010 во 00:05
Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

ama mane boga mi mi se placi , posto taa sto ja bendisuvam ke si fati zenska неизненадување

ја ти гарантирам дека не е така.....
се уште не !! каде живееш ти...
тоа е само еден начин да биде ,, модерна .....во тренд,,....плазење
а дали си помислил дека тие само сакаат машкие желби да ги оствараат?
само колку пати машките велат ...,, со две во кревет.....да гледат лезз,,..
се што е озбилно се уште се скришнум ,,мрдаат,, никако јавно.....
така да слободно доближи се на чупето.........да
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2010 во 23:51
Bitno e da si se sakaat decataголема%20насмевка
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2010 во 23:43
Во мојот клас на едни девојчиња веќе во навика им премина бацувањето во уста, ќе си ги испрчат усните и цмок.
Така се поздравуваат.
Јас не знам што да кажам на ова.
Можеби после неколку години оваа навика ќе им се одрази па ќе прерасне во вистинска љубов. не%20знам
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2010 во 23:38
... добредојде во реалноста

не гледаш, пола на фејсбук се во врска со ,,најдобрата,, другарка... некои на зафрканција, некои за озбилно...

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2010 во 22:41
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2010 во 22:30
ѓавол   buuuuu satana e dojdena i kaj nas.........ѓавол
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2010 во 22:18
Се намачив да ја најдам темава, ама морав...
Леле луѓе не сте свесни што се случува во младава генерацијаизненадување (поточно во мојава)
Ај налет тоа што има педери (фала богу, на прсти се бројат), ама како поминува време се повеќе девојки се одлучуваат за „да си фатат женска“...
страшна работа, еј....не

Конкретно...една симпатична , со убави полни усни, не ни помислував дека ќе ми стане конк*ренција и дека ќе се загледува по чупиња...

Ај ќе речиш, во пубертет се , не знаат што прават..., ама разменувањето бакнежи (не мислам на ЦМОК-ЦМОК...) стварно ја преминува секоја граница....

Мора да се искорени ова што ни го донесе америка... АМА ОДМАААААА...

И плус, понеделник имам дебата на школо „за или против геј браковите“.... нај трагично (АМА СКРОЗ ТРАГИЧНО ....) е тоа што фазла од пола клас се ЗАненене

Изменето од volkswagen - 30.Јануари.2010 во 22:19
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2009 во 17:15

na ovaa tema sekogas se smeam na eden klip, od edna anketa za nekoja tv..go prasuvaat povozrasen covek sto misli za homosekualnite brakovi..vo racete nosi torbi sto pazarel gi ostava na zemja i i veli na voditelkata: Slusni mori snao, gospod rekol da bidat Adam i Eva a ne Adam i Stevan! si gi zede torbite i i veli, ajde prijatno!голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.