![]() |
|
Плачење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 29> |
Автор | |
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Солзите се за да ја прочистат душата кога ни е тешко....
кога сме тажни да ја избришат тагата....
кога не боли ... да ја откорнат болката ....
Кога сме среќни... да му дадат отсјај ... на копнежот во нас ......
|
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
"Солзите се како бура: по нив човекот секогаш е посмирен"
- Турѓењев |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Солзата е најмалата капка.... од која најмногу се ...накиснува ...!
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
solzite se napliv od emocii...
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Солзите се говор на душата,неми сведоци на силни емоции....не е добро да се потискаат,преку нив се елиминира насобраната тежина,ама има една изрека која вели вака......
Не ја полевајте тагата со премногу солзи,имајте на ум дека се што се полева- РАСТЕ! |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
...Солзите ..колку и да се немиот говор на болката ...
...толку можат да бидат и ... гласниот говор на ..радоста ...!
. |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() Поприлично сензитивен.... И кога ќе ми дојдат на очи зошто да ги потискам... |
|
![]() |
|
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
се трудам да издржам дури и кога ми е најтешко...немам слаби точки, но имам моменти на слабост...и тоа што сум го забележала, е дека, вообичаено плачам, пред, после или додека врне, а го сакам дождот и никогаш не плачам поради него...
![]() |
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Плачам "по потреба"
![]() Најчесто плачам кога целиот товар паѓа на мене. Тоа е. На моменти не сум доволно силна за да издржам ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Си велам ...
![]() доколку плачеш.....плачи за да ти олесни на душата....
а не за да покажеш ...колку си ...слаба..........
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
last night
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
патем ме потсети ова...
немам плачено...4 години... ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
nena_princess ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Хехехех плачење какво од радост или од тага ? хехе плачењето било убаво - се прочистувале очите ама не сеа претерано да се плаче оти и се отекува ахахахахахах
![]() ![]() ![]() |
|
Секогаш бори се за она што го Сакаш и верувај ќе успееш ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
|
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Solzite, ako gi potisnuvame,kje si napravime "more" od solzi i ako ne umeeme da plivame...Zatoa koga kje ni nadojdat,da si poplacheme.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |